Deze modetrends nemen we mee naar het najaar!


Hoewel we nog mogen genieten van het fijne zomerse weer, is augustus ook de maand om de mode voor het komend seizoen te analyseren. De herfst staat namelijk sneller voor de deur dan je denkt, en jij als fashionista, bent graag goed voorbereid op al het mode-moois dat gaat komen. Mag ik je verassen? In de herfst en winter gaan we veel mode items uit onze zomer garderobe terug zien. Denk hierbij aan Suéde jurken, bodies, spijkerjasjes en 70’s- a – like broeken. Ik praat je bij!

najaar7

Suéde items werden aan het einde van de afgelopen winter geïntroduceerd en werden in de zomer key-items in onze garderobe. Dit najaar mogen suéde items in aardetinten blijven hangen, want ze zijn nog steeds hip!

najaar5

Dé modemusthave van deze zomer is ongetwijfeld ‘de body’. Dit kledingstuk nemen we mee naar de winter, maar wel met lange mouwen! Daarnaast worden berry kleuren helemaal hip. Combineer dit met een rijgtouwtjes hals en je krijgt het bovenstaande fashionitem. Is het geen plaatje?

najaar6

Croptops zijn het al een paar seizoenen helemaal. In de winter is het echter te koud voor zo’n hippe 90’s musthave. Daarom heeft modeland een middenweg gevonden: Een trui met splitten aan de zijkant. Zo creëer je de sexyness van een croptop, maar bedek je toch wat meer lichaam.

najaae4

Wie zomer 2016 zegt, zegt in een adem ‘haltertopjes’. De hit van dit seizoen mag in het najaar weer, het liefst gecombineerd met een stijlvolle blazer!

najaar3

Back tot he future: De jeansrok! Zeg de blote benen vaarwel. Draag hem daarom très fashionable op een wollen maillot naar een koffiedate of vergadering.

najaar2

In het najaar is de temperatuur buiten nog niet zo koud, maar zeker niet warm genoeg om zonder jas naar buiten te gaan. Een tussenjas zoals een spijkerjasje bied uitkomst, once again; We love the 90’s!

najaar1

De afgelopen seizoenen hebben we het beste uit de 60’s, 70’s, 80’s en 90’s mogen ervaren en in het najaar gaan we hier nog even mee  door. Neem nou eens deze 70’s boot-cut broek. Combineer hem modieus met suède laarsjes.

Ik hoop dat ik je een beetje up to date heb gebracht betreft de mode items die we in het najaar veel gaan terug zien. Vind je de bovenstaande kledingstukken gaaf? Goed nieuws: Ze zijn allemaal te koop via otto.nl!

#Dit artikel bevat een samenwerking

Recent Posts