Deze vegan snacks zijn ook nog budget!


vegan snacks‘The vegan lifestyle’ is tegenwoordig natuurlijk helemaal in. Helaas is het nog steeds moeilijk vegan te eten én kan het heel duur uitvallen. Avocado’s zijn namelijk één van de duurste fruitsoorten en voor een broodje hummus met gegrilde groenten vragen ze ook makkelijk een euro of 8.

Veel bedrijven laten je denken dat vegan wel duur moet zijn en dat je alleen bij speciale ‘vegan’ bedrijven vegan snacks kunt kopen. Niets in minder waar! Deze vegan snacks zijn makkelijk onderweg mee te nemen zodat je áltijd iets hebt wat je kunt eten én zijn nog super betaalbaar ook! Pluspunt: ze zijn allemaal gewoon in de supermarkt te krijgen.

Oreo’s als vegan snacks

https://www.instagram.com/p/2WnWOGG-p7/?tagged=veganoreos

Wat velen niet weten is dat oreo’s gewoon vegan zijn! De crème is gemaakt zonder melkproducten en dus gewoon geschikt voor een vegan eetpatroon. Naast dat ze natuurlijk super lekker zijn, is het ook makkelijk om mee te nemen als snack onderweg. Zeker wanneer je de miniverpakkingen meeneemt, passen ze je makkelijk in je tas. Nooit meer honger of lekkere trek zonder dat je iets bij je hebt!

Casavechips

Casavechips is een goede vervanging voor bijvoorbeeld kroepoek. Lekker om te eten bij een Aziatisch gerecht, maar ook heel handig om mee te nemen als hartige snack. De casavechips zijn namelijk heel vullend en uiteraard super lekker.

Snelle Jelle ontbijtkoek

Even geen tijd voor ontbijt? Gelukkig heb je daar Snelle Jelle’s voor! Waarschijnlijk had je niet gedacht dat deze snack helemaal vegan is. Tevens weer heel makkelijk mee te nemen in je tas. Het vult misschien iets minder, maar gelukkig zijn ze zijn goedkoop dat je er gewoon meerdere in kunt slaan.

Punselie’s stroopkoeken

Altijd jaloers wanneer je je vriendinnen weer een stroopwafel ziet eten? Dat hoeft niet! Het merk Punselie heeft namelijk gewoon vegan stroopkoeken uitgebracht! Heerlijk voor de lekkere trek. Met deze koeken kun jij ook gewoon een koekje bij de koffie of thee nemen!

Popcorn

Yes! Ook popcorn is natuurlijk vegan (wanneer je geen boter gebruikt). Makkelijk om in een zakje mee te nemen of om van te genieten tijdens een film of een leuke netflix serie. Pluspunt: het is ook nog super makkelijk te maken!

Skittles

Jaja, skittles heeft hun recept aangepast en zijn daardoor nu helemaal vegan! Wanneer iedereen een snoepje neemt kun je dus gewoon meedoen met de skittles. Door de kleine verpakkingen zijn ze ook makkelijk mee te nemen. Zo zie je maar: vegan is niet altijd gezond ;).

Eet smakelijk!

Door Letizia

Recent Posts