Budget IKEA tafeltje kan in 2040 duizenden euro’s waard zijn


ikea tafeltje

Iedereen heeft denk ik wel een meubelstuk of home accessoire van IKEA in huis. De bekende Zweedse woonwinkel verkoopt goedkope meubelstukken en speelt ook in op de laatste trends. Scandinavische stijl staat hoog in het vaandel en de minimalistische en functionele designs passen in elk huis.

Persoonlijk ben ik fan van de IKEA opbergsystemen. Boxen en slimme modules in meubelstukken. De meubelstukken van IKEA zijn over het algemeen niet zoveel waard. Je kunt ze voor de helft van de prijs ook op Marktplaats tegen komen. Daar kan echter verandering in komen met een limited edition collectors item.

LÖVBACKEN bijzettafeltje

Voor slechts €69,95 kun jij hem in je lokal IKEA winkel scoren. Het iconische LÖVBACKEN (voorheen LÖVET) bijzettafeltje. Dit Ikea tafeltje kwam in 1950 voor het eerst op de markt en maakt nu onderdeel uit van de zogenaamde GRATULERA limited edition serie om 75 jaar IKEA te vieren! Ook andere iconische items als het SKOVEN vloerkleed, en het GAGNET fauteuil maken deel uit van deze collectie.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door J O N O B R A Y (@brayjd25) op


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door martyna rydel (@kulturowa) op


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Calevka shop (@calevka.shop) op

Ikea tafeltje goud waard in 2040

Als je dit iconische tafeltje nu koopt en in 2040 weg wil doen, dan kun je er zomaar €7000,00 voor vangen! Volgens de Zweedse veilingsite Barnebys zou het tafeltje dat nu nog geen €70,00 kost, in 2030 voor circa €3000,00 verkocht kunnen worden. Wacht je nog eens 10 jaar extra? Dan zou je hem in 2040 voor circa €7000,00 kunnen verkopen. Laat staan als je het tafeltje nog iets langer bewaard. Je kunt het nu kopen om te bewaren als familie (erf)stuk. Een goede investering lijkt me!

IKEA-uitje

Staat een bezoekje aan IKEA nog op jouw to-do lijstje voor de aankomende periode? Wellicht kun je dan overwegen om het LÖVBACKEN tafeltje mee te nemen. Daarnaast kun je natuurlijk ook al jouw andere favoriete IKEA dingetjes doen zoals Zweedse balletjes eten in het restaurant, Ideeën op doen in de showroom, fijne items inladen in het pick up gedeelte. Zweedse producten scoren in de toko en als je dan nog honger hebt is een hot dog voor €0,50 cent ook nog mooi meegenomen! Enjoy!

Bron: Daily Mail Online

Recent Posts