Dit is de juiste manier om sushi te eten!


sushi

Sushi: Je houdt er van of je vind het helemaal niks! Deze kleine hapjes met oa rijst en vis worden met chopstix gegeten. Deze Japanse stokjes zijn voor ons westerse mensen zo nu en dan al een gepruts op zich. Daarnaast kennen eters ook nog struggles met wasabi en soya saus. Maar wat is nou de juiste manier om sushi te eten? Dat zie je hier!

Ik doe het dus helemaal fout! Ik vind het namelijk heerlijk om de rijst helemaal te weken in de soya saus. Daarnaast vraag ik me af; er bestaan veel varianten, wat doe je dan als de rijst aan de buitenkant zit? Wellicht blijft de smaak authentieker als je de bovenstaande methode toepast, maar ik blijf in ieder geval een culi-barbaar! Alvast mijn excuses als je nu zin in sushi hebt gekregen. haha!

Purewow

Recent Posts