Dit is dé makkelijkste manier om aardappelen te schillen


aardappelen

Ben je net als ik ‘Koos kansloos’ betreft het schillen van aardappelen? Stop dan even met wat je aan het doen bent, want in dit artikel lees je hoe je super makkelijk een aardappel kunt schillen!

Lees ook: Met deze slimme truc worden appels nooit meer bruin

Ik eet graag een gekookt aardappeltje. En dan het liefst met wat vleesjus erbij of ik maak er een lekkere hutspot van. Alleen was het schillen van de aardappel een van mijn minst favoriete onderdelen van het koken. Ik schilde meer aardappel weg dan dat ik overhield. Een dunschillertje bood soelaas, maar praktisch was het niet echt. Een paar weken geleden zag ik echter een filmpje waar ik meteen de stempel GENIAAL! op drukte. Ik wil dit filmpje graag met jullie delen omdat dit de meest makkelijke manier is om een aardappel van zijn schil te ontdoen.

Kende je deze manier al? Dan kun je deze tip misschien delen met je vriendin of buurvrouw. Naast dat het pellen van een aardappel makkelijk kan, is er ook een oplossing voor het koken van de piepers zonder water! Dit kan namelijk met een super handige magnetron zak! Middels een samenwerking kreeg ik deze Potato express microwave bag toegezonden. Je legt als het ware de aardappelen in de zak waarna je ze circa 5 minuten in de magnetron zet. Ik testte hem uit en kreeg inderdaad zachte aardappelen die je makkelijk kunt prakken. Nu is het koken van deze knollen helemaal geen probleem, maar je zult maar net een gaspitje te kort hebben als je een uitgebreid diner kookt. Dan kun je ze erg makkelijk bereiden zonder dat je een fornuis nodig hebt! Het koken van een aardappel is voor mij in ieder geval een fluitje van een cent geworden.

Misschien ook interessant: Zo snij je een ui zonder te huilen!

Recent Posts