Dit is de Primark Lente/Zomer 2019 collectie!


Vandaag plaats ik sinds lange tijd weer een artikel over de nieuwste Primark collectie! Het laatste trend report over de Primark collecties heb ik in 2017 geschreven. Sindsdien heb ik me gefocust op andere doelen. Jullie hebben me een aantal verzoekjes in de inbox gemaild, en daarom heb ik besloten om weer een greep uit de nieuwste Primark collectie te showen! Kijken jullie mee?

Een verandering in het menu kan nooit kwaad, maar de klassiekers moeten we zeker niet vergeten. Ik hoop dat jullie de comeback van de Primark artikelen kunnen waarderen. We trappen af met de lente/zomer collectie. Welke kledingstukken worden deze zomer massaal gedragen? Welke printjes zijn hip en welke items kun je in de winkel vinden? Let’s go!

Primark Lente/zomer 2019 collectie

Als ik de lente/zomer collectie van 2019 in een woord mag samenvatten, dan is het: Extra. Drukke printjes, gewaagde printjes, statement printjes. Basics zijn niet meer van dit seizoen. Dat vind ik persoonlijk niet zo erg. In de zomer mag het allemaal wat kleurrijker en ook uitbundiger. Er zijn een aantal printjes die we al kennen, maar nog steeds gedragen mogen worden in de zomer van 2019. De ketting-print, Paisley en botanisch. Voeg daar een beetje surealisme aan toe, en je hebt de Primark lente/zomer 2019 collectie! Dit zijn de beelden:

Primark musthaves

De bovenstaande beelden beloven al veel mooie items in de schappen! Ik ben vooral fan van de ketting-print items. Let er wel op dat de collectie niet in elke winkel hetzelfde is. Zo kun je misschien in Eindhoven het jeans jurkje vinden en in Amsterdam de gestreepte jumpsuit. Dit zijn slechts een paar items uit de hele collectie. Laat je verassen in de winkel! Welk kledingstuk zou jij graag willen hebben of is jouw eerste indruk van de collectie wat minder positief? Laat het weten in de comments! Ik ben benieuwd naar jullie mening!

 

Recent Posts