Dit zijn dé 8 woondecoratie trends voor deze herfst!


Na een periode vol zonneschijn en tropische temperaturen, lijken de eerste herfstdagen in aantocht te zijn. En herfst betekend dat het tijd is om gezellig binnen te zitten met je familie en vrienden en een goede ambiance te creëren. Oftewel; Maak het knus en gezellig in huis. Veel mensen kleden hun huis aan op het seizoen, en de herfst is echt een seizoen vol sfeervolle deco. Wat er nu precies trendy is dit jaar op het gebied van woondecoratie? Dat lees je hier; De 8 woondecoratie trends voor deze herfst.

Julie Blanner
Julie Blanner

 Americana farmhouse

De Americana farmhouse stijl heeft ietwat weg van een landelijke stijl. Het is belangrijk dat er een gezellige countryside sfeer in huis gecreëerd wordt. Denk aan grote robuuste tafels waar je met grote gezelschappen kunt plaatsnemen. Agrarische deco en bloemen.

layering-rugs
POPSUGAR Photography / Adrian Busse

Tapijten in laagjes

Een tapijt over een tapijt? Op het eerste ook een raar gezicht. Maar wist je dat deze stijl helemaal trendy is deze herfst? Wees creatief en mix printjes met rustige aardetinten. Het kan allemaal zo lang het maar bij je interieur past!

lots-neutrals
Lovegrowswild

Rustige tinten

Zijn al die drukke printjes en bonte kleuren too much voor jou? Rustige en kalme tinten kunnen ook dit najaar. Zo hou jij jouw interieur lekker clean.

metallics
Kristi Murphy

Metallic accenten

Metallic kleuren zijn al een paar seizoenen echt een ding. Denk hierbij aan rosé goud, zilver, koper, brons en andere mogelijkheden. Voorheen waren het echt de eyecatchers, maar nu wordt de aandacht meer op de accenten gelegd. Fijn subtiel en hip!

Love grows wild
Love grows wild

Furry kussens en dekens

Dé kledingtrend voor het komende seizoen zie je ook terug in kussens en dekens; furry, hairy en wollige items. Low budget tip: Heb je een oud faux fur kledingstuk dat je niet meer draagt? Maak er een kussen van!

bold-accent-walls
House tweaking

(geometrische) printjes op de muren

Luchtig bohemisch, maar toch strak en design; ik praat natuurlijk over geometrische printjes! Combineer ze mooi met de metallic accenten voor een chique eigentijdse look.

matte-black-fixtures
Cuckoo 4 design

 Mat & zwart

Er is letterlijk niks zo cool in huis dan mat zwart. Het straalt rust en design uit. Geen wonder dat interieurlovers zo gek zijn op mat zwart. Combineer dit met een landelijke of industriële stijl. Vaasjes, kranen, kastjes en andere deco items zijn een must! Een van de vele leuke woondecoratie trends.

The Vintage Rug Shop
The Vintage Rug Shop

Antieke tapijten in de keuken

Oké, met deze trend kan ons bespaar hart het allemaal niet meer aan; Antieke tapijten in de keuken zijn helemaal een ding, en waar kun je deze nou beter scoren dan voor een paar piek bij de lokale kringloop? Wij zijn al onderweg!

Lees ook: Primark Home collectie Herfst 2016

Hopelijk hebben we je weer bijgepraat over de trends voor het komende seizoen. Welke van de 8 woondecoratie trends is jouw favoriet?

 

Bron: Popsugar

Recent Posts