Dit zijn de Badmode Trends voor de Zomer van 2020!


Ik kan niet vroeg genoeg beginnen met het oriënteren naar badmode trends. Het geeft mij een positief en warm gevoel om te dromen over de zomer. Welke bikini zal ik aantrekken naar het strand of zwembad. Zijn de online schappen al gevuld met leuke jurkjes? Ben jij net zo fan van de zomer als ik? Dan is deze blog echt iets voor jou!

Als ik de badmodewebsites afstruin let ik vaak op de volgende elementen: Welke printjes zie ik vaak terug? Welke modellen zijn trendy? En het meest belangrijke: Welke producten passen bij mijn smaak én bij mijn figuur? Met deze vragen ging ik op zoek en ben ik heel wat wijzer geworden betreft de trends van dit jaar. Kijk je mee?

Badpakken trends zomer 2020

We trappen af met dé trend van deze zomer: het badpak! Afgelopen jaren zagen we de opkomst van het badpak al tegemoet. Deze zomer bereikt de badpakken trend een hoogtepunt. Overtreft het zelfs de populaire bikini? Ze gaan elkaar evenaren! De nadruk ligt op badpakken die jouw figuur accentueren. Dit kan door middel van hoge uitsnijdingen bij de benen én lage uitsnijdingen in het decolleté. Opvallende strepen helpen om een optisch bijenfiguur te creëren. Aubergine-achtig paars is een van de modekleuren van dit jaar.

Plus size trends zomer 2020

Heb je een maatje meer en vind je het lastig om leuke badmode te vinden? Draag waar jij je comfortabel bij voelt. Badpak, bikini, tankini? Het is aan jou! Tegenwoordig hebben ze super mooie badmode in grotere maten. Voorbeeld: De bovenstaande tankini’s die de buikregio een beetje verhullen, mocht jij je daar comfortabeler bij voelen.

Bikini trends zomer 2020

Athleisure heeft ook de badmodewereld bereikt! Sportieve bikini’s, en dan met name de bovenstukjes zijn key. Een mooie sportieve bikini maakt je in mijn ogen ook wat jeugdiger én een tropisch printje doet het altijd goed. Een andere print die nooit uit de mode lijkt te raken? De dierenprint. Vooral de panterprint straalt zelfvertrouwen uit, en dat is onwijs sexy! Soms kun je met deze print de plank misslaan, maar qua badmode komt dit zelden voor. Ik zeg: Go for it!

Strandkleding trends zomer 2020

Als ik ergens liefhebber van ben, dan is het wel bohemian-achtige strandkleding. Kom je in de zomer vaak op het strand? Dan kun jij zeker een luchtige palazzo broek gebruiken. Ik heb al jaren een dergelijke broek die ik tijdens warm weer draag. Met liefde! Een andere trend die we deze zomer volop gaan zien: Jurkjes met matchende haaraccessoires. Kijk maar eens naar de bovenstaande strandjurk met bijpassende haarband. Combineer dit met mooie oorbellen en jij bent klaar voor de Caraïbische sferen!

Ben je helemaal weg van de bovenstaande items? Je kunt ze bestellen via LASCANA. Dit is een van mijn favoriete webshops betreft badmode. De website is erg overzichtelijk waardoor je al vrij snel de leukste items tegen komt! Heb jij al zin in de zomer?

 

Recent Posts