Dit zijn de bikini trends voor de zomer van 2016!


Yes, ook de bikini mag weer uit de kast! Elk jaar is het weer een lastig klusje de juiste bikini uit te zoeken. Welke bikini  past nou het beste bij jouw huidskleur en lichaamsvorm? Misschien geven de bikinitrends van 2016 je inspiratie de perfecte bikini te vinden!

Untitled 3

High waisted pants

Een fijn model dat voor iedereen beschikbaar is! Doordat het bikinibroekje over je buik komt, is het voor sommige lichaamsvormen zelfs verhullend! En dat bij een bikini! Daarnaast is het gewoon een supergave trend die opgenomen wordt bij alle broeken en rokken.

Untitled 9d

Cut Out model

Om de bikini nog even éxtra sexy te maken: de cut out trend. Dit is terug te vinden in zowel de bikinitop als het bikinibroekje. Check het vooral in combinatie met de high waisted pants trend!

Untitled 11

Het Badpak 

Een badpak is allesbehalve oubollig! Ook bij badpakken zien we de cut out trend terug want er mag deze zomer veel huid laten zien worden (ook al draag je een badpak). Ook dit model is geschikt voor ieder figuur. Goed alternatief wanneer je niet teveel wilt laten zien, maar ook niet helemaal bedekt wilt zijn!

Untitled 7

High neck

Waar er bij de cut out trend meer huid wordt laten zien, wordt het bij deze trend juist meer bedekt. De laag uitgesneden decolleté is namelijk ingeruild voor de hoog uitgesneden top die tot de nek komt! Een super gave trend die vast en zeker blijft hangen in de komende seizoenen!

Untitled 8

Touwtjes festijn

Deze trend zagen we deze winter al bij veel truien en t-shirt en natuurlijk is deze trend meegenomen naar de zomer! Door deze trend wordt een zwarte bikini net wat leuker en opvallender.

Untitled 10

Heftige prints

De prints kunnen niet heftig genoeg dit jaar! We zien de gekste kleuren combinaties die toch heel goed uitpakken. Soms worden er zelf andere prints gemixt in één bikini. Kortom: qua prints mag alles dit seizoen!

 

Recent Posts