Dit zijn de bikini trends voor de zomer van 2022


Heb jij het ook gehad met die kwakkeltemperaturen en kun je niet wachten tot het zomer is? Dan heb je aan mij een goede vriendin. Na een lange winter verlang ik naar het strand. Heerlijk zonnebaden, het gevoel dat je niks hoeft en alles kan. Genieten van de zonsondergang en de wandelingen op de boulevard. 

Een goed begin is het halve werk. Daarom start ik rond deze periode met het zoeken naar leuke badmode. Het zoeken naar de mooiste bikini trends behoort tot de voorpret. Wil je weten welke bikini’s we deze zomer aan de playas gaan terugzien? Ik heb een lijstje gemaakt van mijn favoriete trends voor de zomer van 2022! 

 

De cut out bikini

We trappen af met de trend van deze zomer: De cut out bikini. Afgelopen zomer was de cut out trend al helemaal hot and happening bij body’s en crop tops. Deze zomer heeft de trend zich uitgebreid naar bikiniland. Deze subtiele cut outs kun je aan de zijkant, in de hals of aan de voorkant vinden. Ze geven net dat beetje sexy, maar verhullen niet te veel. Ik ben in ieder geval fan!

 

De glitter bikini

Glitter is on trend! Voel jij je als een ekster aangetrokken tot alles dat glinstert? Dan kun jij dit seizoen je hart ophalen. Na de roerige tijden van afgelopen jaren mag het qua mode allemaal wat extra. Jij mag gezien worden in een prachtige glitter bikini. Het leukste? Alle kleuren mogen! Zien we jou deze zomer glitz and glam in een roze, groen, oranje of misschien wel in een zilver exemplaar?

 

Kleurrijke printjes

Je maakt deze zomer pas echt een statement met een bonte kleurrijke bikini. En het liefst in een creatief Ibiza-achtig printje. Kies voor kleuren als felroze, appelgroen, turquoise, violet en neongeel. De fusies qua kleuren en printjes geeft jouw bikini een eclectische bohemian uitstraling. Met deze trend ben je niet gebonden aan een stijl. Alles kan en alles mag. Van futuristisch paisley tot een bonte bloemenprint. De keuze is aan jou!

Welke bikini kies jij?

De bovenstaande bikini’s kun je bestellen via de website van My Jewellery. Dit is een van mijn favoriete webshops om o.a. een bikini te kopen. De website is erg overzichtelijk waardoor je al vrij snel de leukste items tegen komt. Ben jij klaar voor een zomer vol mooie momenten en plezier? Laat in de comments weten welke bikini jij zou kiezen.

 

Recent Posts