Dit zijn de goedkoopste smartphones!


goedkoopste smartphonesWe leven in een tijdperk waar we niet meer zonder onze smartphones kunnen. Dat is niet zo gek als je nagaat welke apps ons helpen in het dagelijks leven. We blijven op de hoogte van winkelaanbiedingen via een folder app of we bespreken het laatste nieuws met onze vrienden via Whatsapp. Winkelen doen we ook steeds vaker via onze smartphone en leggen ons leven vast via de camera functie.

En juist deze camerafunctie, is een van de aspecten waar de consument kritisch naar kijkt als ze op zoek gaan naar een smartphone. Is de camera scherp genoeg en welke acties kun je toepassen? Een goede camera is immers noodzakelijk als je actief bent op social media. Daarnaast is prijs en kwaliteit verhouding ook een must. Daarom licht ik vandaag 3 van de goedkoopste smartphones uit die een geweldige camera hebben en ook nog eens minder dan €250,00 kosten! Je kunt immers veel geld besparen door een los toestel te kopen en daarnaast een goedkoop sim only abonnement af te sluiten.

De goedkoopste smartphones met een kwalitatief goede camera

Honor 7X 

Dit dochtermerk van Huawei levert nu al een paar jaar zeer goede telefoons af voor een voordelige prijs. De Honor 7X is ook zo’n kwalitatief sterke telefoon. Hij kost 222 euro en je krijgt gegarandeerd waar voor je geld! De Honor 7X is vorig jaar december uitgebracht, en heeft een scherm van 5,93 inch. De schermverhouding 18:9 is ideaal om video’s op te kijken.  Veel duurdere concurrenten hebben slechts een beeld van 16:9. De camera is echt een topper! Zo heeft hij een dubbele 16-megapixelcamera aan de achterkant. Hier kun je allemaal leuke trucjes mee uithalen en scherpe foto’s maken. De portretfoto’s zullen perfect zijn. Dit is ideaal voor social media of om de vakantiekiekjes aan je oma te laten zien!

Huawei P10 Lite

Huawei staat bekend om de kwalitatief sterke camera’s en kan zich gerust meten met de duurdere concurrenten. De Huawei p10 Lite kost 239 euro en dat is een prima prijs! Zo zit er in de telefoon een hele snelle 2,1 GHz-processor en 4 GB werkgeheugen. De camera maakt foto’s in 12 en 8 megapixel. Deze smartphone ziet er luxe uit, heeft geweldige features en dat voor een koopje!

Sony Xperia XA1

De smartphones uit de Sony Xperia lijn vind ik echte underdogs. Ze verdienen meer credit, want het zijn echte toptelefoons! De Sony Xperia XA1 heeft een uitzonderlijk goede camera. Deze maakt foto’s in maar 23 megapixel. Deze zijn dus heel erg gedetailleerd! Ook de selfiecamera levert klasse: deze maakt foto’s in 8 megapixel. Het toestel kost €239,00 en heeft een MediaTek Helio P20-processor en klokt 2,3 GHz, wat écht hartstikke hoog is. Hierdoor kunnen apps sneller opgestart worden en na 2 jaar verliest het zeker niet zijn snelheid!

smartphones1

Koop de goedkoopste smartphones nog voordeliger

De bovenstaande toestellen zijn toppers in de categorie goedkoopste smartphones! Ze kosten een beetje en je krijgt er veel voor terug. Ben je enthousiast geworden en wil je een toestel nog voordeliger scoren? Dan kun je deze deels bekostigen door je oude telefoon te verkopen. Op het blog van Simyo kun je lezen hoe je dit precies aanpakt en waar je zoal op moet letten. Veel succes met je telefoon-hunt!

Recent Posts