Dit zijn dé interieur trends voor de zomer van 2016!


interieur

De eerste maanden van het nieuwe jaar zijn voorbij, en ondertussen hebben wij al verschillende mooie en nieuwe dingen gezien op het gebied van interieur en wonen. Dit jaar zijn de hippe minimalistische stijlen niet aan te slepen en qua woondecoraties gaan we voor grafisch! Al enthousiast geworden van deze korte woorden? Zie dan hier het complete overzicht van de meest veelbelovende interieur en woondecoratie trends voor de zomer van 2016!

Lees ook: Primark lente/zomer 2016 Home collectie

Geometrische tegels

Dit seizoen zijn geometrische tegeltjes on trend. Het vaak drukke patroon geeft een kleine ruimte meteen wat meer dimensie. Combineer deze trend met minimalistische items in je kamer. Het patroon is namelijk de eyecatcher.

Muurtapijten

Dacht je dat muurtapijten alleen iets voor in het midden oosten waren? Denk dan nog maar eens na: Het staat namelijk ook erg charmant in jouw huis! Ze kunnen in alle soorten, maten en stijlen. Deze trend is mijn favoriet van dit seizoen. Ik ben namelijk van plan om een muurtapijt aan te schaffen dat mijn kamer een boho look geeft.

Grafische kussens

Het grafisch printje is terug! En dit jaar mag hij op decoratieve kussens gezien worden! De trend is leuk te combineren als blikvanger in een minimalistisch interieur.

Grijze muren

Grijze muren zijn een musthave in 2016, en dan bedoel ik alle 50 shades! Het is een stoere en sobere kleur die rust uitstraalt. Met een basic grijze muur kun je qua decoratie alle kanten op.

Kabel kunst

Deze vernieuwende vorm van decoratie is een ware kunst. Maak een wandfiguur naar keuze met een kabel of touw. Deze aparte is erg handig om de kabel van een vloerlamp weg te werken!

Scandinavisch design

Het Scandinavische design is al een paar jaar erg trendy, en menig huiskamer is al compleet gerestyled. Ook in 2016 is deze trend on top! Ik ben helemaal fan, want deze trend heeft een tijdloos karakter.

Behang met gouden metallic accenten

Dit is een trend om in je bovenste kamers op te slaan. Het behang met gouden metallic accenten gaat dé woontrend van 2016 worden. Het is fancy, warm en artistiek! Wat willen we nog meer?

Misschien ook interessant: Deze foute woondecoraties kunnen écht niet meer in 2016

 

Refinery29.com

Recent Posts