Dit zijn de fashiontrends van deze zomer!


image-2017-05-24

Het warme weer komt weer door en iedereen wordt weer een stuk vrolijker. De zomer komt eraan! Niet alleen het weer verandert, maar natuurlijk ook de fashiontrends. Dit zijn de fashiontrends van deze zomer!

Bij warm weer horen open schoenen en luchtige jassen. De warme truien mogen helaas weer in de kast maar maken gelukkig plaats voor dunne t-shirts en vrolijke printjes.

Dit zijn de fashiontrends van deze zomer!

Blokhak

When Mondays call for killer heels ?#zalandostyle

A post shared by Zalando (@zalando) on

De schoenentrend van dit jaar is natuurlijk de blokhak. Een hele mooie manier om op te hakken te lopen maar iets minder gevaar te lopen om te struikelen ;). De blokhak werd eerst gezien als deftig en saai maar deze zomer zijn ze juist helemaal hot!

Het Levi’s t-shirt

Je zult wel denken: huh? een high-end brand op Budgetella? Gelukkig zijn deze levi’s t-shirts goed te betalen! Je kunt ze namelijk scoren voor €25,- en als je goed zoek zelfs voor minder dan €20,-. Niet heel budget, maar gelukkig hoef je ook niet zó veel uit te geven om met deze trend mee te gaan!

Denim Jacket

Trucker season has begon. Buy yours now! ⚡️ @pepamack #LiveInLevis

A post shared by Levi's Netherlands (@levis_nl) on

Het weer in Nederland is redelijk wisselvallig, daarom is het wel fijn als je altijd een jas bij je het. Deze zomer blijft je fashionable met een demin jacket. De denimjackets van Tommy Hilfiger zijn op dit moment razend populair, maar heel erg prijzig. Gelukkig verkopen onze favoriete winkels zoals H&M en C&A ze ook gewoon!

Trenchcoat

Om in de categorie jassen te blijven, komt ook de trenchcoat helemaal in! Een luchtige jas die wel heel netjes is. Wanneer je dus een afspraak heb waarvoor je netjes gekleed moet, kun je nog steeds trendy voor de dag komen.

Zacht roze

Bangin' basics make for happy dressing! ? #HM❤️

A post shared by H&M (@hm) on

Onze meisjesdroom komt uit. Eindelijk mogen we zoveel roze dragen als we willen! Deze zacht roze/oud roze kleur is dit seizoen helemaal in. Hoe tof zijn die sneakers?

Enorme zonnebrillen

Een zonnebril is allang niet meer alleen om de zon tegen te houden. Het is een echte accessoire, die bijna net zo belangrijk is als je outfit. Dit seizoen mag je helemaal uitpakken met je zonnebril want hoe groter en aparter, hoe beter!

Dit zijn de fashiontrends van deze zomer. Natuurlijk hoef je niet met alle trend mee te gaan, als je deze niet leuk vind. Als er een trend tussen zit die je wel leuk vind, kun je alvast je aankopen doen voor deze zomer en weet je dat je goed zit!

Recent Posts