DIY: Kalender van Action producten


kalender 1.5

Wil je graag elke dag op de hoogte zijn van de datum? In deze DIY creëer je een hippe en originele kalender. Ik zal je niet langer in spanning houden, here we go!

Voor we kunnen beginnen moeten we natuurlijk eerst inkopen gaan doen bij de Action.

kalender 1.4

  • 2 fotokaders 10×15: €0,99 (per stuk)
  • scharnieren: €0,99
  • 45 tags: 15 stuks per pak €0,35 (per stuk)
  • chipboard glitter swirls: €0,59 (vrije keuze)
  • secondelijm: €0,39
  • schroefhakenset: €0,99 euro

 

kalender 1.3

Haal de foto en het glas uit het kader.

kalender1.3

Kies eventueel een achtergrond voor je kalender. Dit is vrije keuze. Je kan het ook open laten, dit geeft ook een leuk effect. Als je een achtergrond wil ga je op zoek naar een leuke afbeelding. Pas de grootte aan en zorg dat je de afbeelding net iets groter dan 10×15 maakt. Beter te groot dan te klein!

kalender 1.2

 

Meet de juiste lengte van de haakjes. Zorg dat er drie tags in één kader passen. Zet een puntje aan de bovenkant van de binnenkant. Zorg dat je het puntje in het midden van het hout plaatst. Draai de haakjes in het hout. Als je de haakjes erin zitten, haal je ze er weer uit. Je plaatst de foto en het glas er weer in, daarna draai je de haakjes er terug in.

 

kalender1.6

Plak de scharnier op de twee kaders. Zorg ervoor dat de bar langs de voorkant zit en dat je de scharnier plakt door hem ‘dicht te houden’. Als je het niet goed begrijpt, kijk dan naar de scharnier die voor de twee kaders staat.

Lees ook: Action shoplog #3

 

kalender 1.5

Nu hoef je alleen nog maar de tags te schrijven en is je kalender klaar! Je kan hier de dagen van de week, de datum, de maand en het jaar in verwerken. Ook kun je een quote plaatsen, of een belangrijke afspraak. Versieren is optioneel.

Lees ook: DIY: Organizer van Action producten

#Dit is een gastblog geschreven door Chloë van Charmingnimf.

 

Recent Posts