Essence en Catrice 3D bloggers event


Afgelopen zaterdag was ik aanwezig bij het 3D blog event van Essence en Catrice. Hier kregen we de nieuwe najaarscollectie te zien. Maar dat was lang niet alles. We kregen namelijk ook presentaties van Serena Verbon, Xelly Cabau van Kasbergen en een mevrouw van Cosnova (het bedrijf achter Essence en Catrice). Verder kon je je laten opmaken en je nagels laten doen, genieten van kleine lekkernijen zoals macarons, producten uitproberen en nog veel meer.

essence2

Eerlijk gezegd was ik aangenaam verrast toen ik de nieuwe producten zag. Ik begin even met de nieuwe limited edition collectie van Catrice. Van half augustus tot half september ligt de ‘Contourious’ collectie in de winkels. De naam verklapt het misschien al een beetje, in deze lijn zitten voornamelijk producten om mee te contouren als een pro. Van strobing powder tot contouring cream, alles wat je nodig hebt om de vorm van je gezicht te accentueren, zit in deze lijn.

essence3

Niet alleen Catrice heeft een nieuwe limited edition lijn, ook Essence heeft weer een aantal nieuwe producten die te koop zijn vanaf augustus tot september. De lijn heet ‘Little Eyebrow Monsters’ en bevat dus alles voor mooie geshapete wenkbrauwen. Essence heeft zelfs nieuwe tweezers, zodat je je wenkbrauwen kan epileren in de vorm die jij wil.

essence4

En dat was nog niet alles! Er waren ontzettend veel nieuwe producten voor je nagels te vinden. Zoals de ‘Wellnails’ lijn van Catrice. Deze serie is bedoeld om je nagels te verzorgen en te hydrateren. De producten bevatten dan ook oliën, vitaminen en proteïnen.

essence5essence6 essence7 essence8

Naast verzorging, waren er ook zoveel nieuwe lakjes te vinden. Van nieuwe kleurtjes tot speciale lakjes met verschillende effecten. Vooral de ‘Moon Rock’ serie van Catrice deed mijn hartje sneller kloppen, maar er waren meerdere nagelproducten die ik je graag wil laten zien.

essence9

De laatste producten die ik jullie wil laten zien, zijn deze beauty’s van Catrice. Over de kwaliteit van deze matte liquid lipsticks was ik heel verbaasd. De kleuren leken tijdens het swatchen heel goed te dekken en ik denk dat ze ook wel redelijk goed op je lippen zullen blijven zitten. Zijn ze niet prachtig?

Essence1

Ik heb echt een hele leuke dag gehad op een toplocatie in Amsterdam. Daarnaast heb ik nieuwe mensen leren kennen en de mooiste producten van Essence en Catrice getest. Het was al met al een geweldige dag!

Recent Posts