Kijk de Leukste Feelgood films via WithLove


Op de donkere dagen voor kerstmis kan ik wel een portie gezelligheid gebruiken. Als ik een momentje voor mezelf neem dan maak ik een kop ‘Winter Glow’ thee, steek ik mijn Sweet Maple Chai Latte – Yankee Candle aan en zet ik een feelgood film op.

Ik ben fan van zoetsappige films met een hoog Hallmark gehalte. Je kent het wel: Films met enthousiaste persoonlijkheden, lichte drama en natuurlijk de liefde en een happy end. Het aanbod van mijn streamingsdiensten heb ik inmiddels als binnenste buiten gekeerd. Hoe moet dat nu voor december!? 

Feel good films kijken via WithLove 

December is de maand waar gezelligheid en feel-good films samen komen. Lekker met een dekentje en hapjes erbij tv kijken! Om mijn watchlist uit te breiden, heb ik me aangemeld bij streamingsdienst WithLove. Mijn eerste indruk: het aanbod aan feel good– en kerstfilms is immens! Voordat ik me aanmeldde had ik niks meer om te kijken. Nu kamp ik met het luxe-probleem dat ik niet weet waar ik moet beginnen! 

Mijn watchlist top 5 

Ik ben even 20 minuten gaan zitten en heb het aanbod doorgenomen. De volgende films ga ik sowieso deze maand kijken: 

1: A Christmas reunion 

2: Christmas in Palm Springs 

3: A Horse Called Hope 

4: Christmas Cupcakes 

5: Finding Father Christmas 

Nu heb ik gekozen voor kerstfilms omdat deze voor mij een must zijn in december! WithLove is op 19 december 2018 gelanceerd en binnen een jaar tijd hebben ze al een groot aanbod opgebouwd. In het repertoire van de streamingsdienst staan 250 films en series. Niet alleen met kerst, maar ook door het jaar heen is er genoeg kijkvoer.   

Kijk een maand gratis! 

Vanwege mijn samenwerking met WithLove mag ik alle lezers een gratis maandabonnement t.w.v. €5,95 aanbieden! Ofja, bijna gratis. Je betaalt eenmalig 2 cent om een verificatieproces te doorlopen. Daarna kan het bingewatchen beginnen. Tijdens de kerstdagen ben jij in ieder geval voorzien! Let op: Dit abonnement loopt automatisch door. Ben je na een maand nog niet uitgekeken? Dan doe je niets en kun je blijven genieten! Wil je het bij die ene maand houden? Dan kun je het makkelijk stopzetten en komen er verder geen kosten bij kijken. Leuke aanbieding toch? 

WIN! Een gratis Jaarabonnement op WithLove 

Speciaal voor de lezers van Budgetella mocht ik al een proefabonnement weggeven, maar nu heb ik nog beter nieuws! Onder de aanmeldingen van het gratis maanabonnement, worden ook 3 jaarabonnementen verloot. Het maakt niet uit of je alleen voor de gratis maand gaat of langer lid wil blijven, iedereen maakt even veel kans!  

Hoe kun je winnen? Dat is niet moeilijk. Sluit het gratis proefabonnement af via DEZE LINK. Eenmaal aangemeld voor de gratis maand ding je automatisch mee voor een jaarabonnement t.w.v. €59,95! Vergeet er niet bij te vermelden dat je via Budgetella mee doet. Dit kan via het kopje ‘Waar heb je over ons gelezen?’. De actie is tot 2 weken na publicatie van deze blog geldig. 

Tot slot wens ik jullie onwijs veel kijkplezier. Maak het thuis cozy en geniet! Uiteindelijk zijn mooie herinneringen en gezellige momenten de drijfveer in het leven.   

 

Recent Posts