Deze foute woondecoraties kunnen écht niet meer in 2017!


Het jaar 2016 is alweer bijna ten einde, en dat betekend ook dat er op het gebied van woon- en interieur trends veel gaat veranderen. Zoals je weet komen en gaan de trends als een trein. Niet alle woondecoraties zijn helemaal ons ding en die zien we dan ook liever gaan dan komen. Daarom heb ik net zoals vorig jaar een lijst samen gesteld met foute woondecoraties die ik liever niet meer in 2017 terug wil zien. Smaken verschillen, dus lees dit artikel gelieve met een korreltje zout 😉

5 foute woondecoraties die we niet mee mogen nemen naar 2017!

Via: Tuincentrumborghuis
Via: Tuincentrumborghuis

Tekstborden 

Dit is geen onbekende in mijn jaarlijkse lijst. Tekstborden domineerden vorig jaar de 1e positie betreft foute woondecoraties, en ook in 2016 ben ik nog veel van deze mierzoete derde keus triplex platen tegen gekomen. Trust me, ‘hotel mama’ is verre van het four seasons en ieder huisje heeft z’n kruisje. A.u.b. dat laatste niet citeren.

 

serenity

Serenity & Rosequartz

Niet echt foute woondecoraties, maar de pantone kleuren van 2016 moeten plaats maken voor de nieuwe kleur van het jaar. Men verwacht dat de kleur van het jaar 2017 een groene aardetint wordt. Een mauve achtige aardetint maakt ook kans, aldus de online wandelgangen.

 

Via: chica bonita Ibiza
Via: chica bonita Ibiza

Ibiza style decoratie

Ibiza style is zó 2014. Helaas blijven sommige mensen deze trend door de passende neonroze bril bekijken en denken dat Ibiza style gaat blijven rulen alsof er een ‘day after tomorrow’ tafereel gaat plaatsvinden. De samenhang van niet samenhangende prulletjes is in 2017 uit den boze. Zeg maar gedag tegen deze schedel uit de fopdoos.

 

mermaid-pillow
Via: AliExpress – Settle down store

Mermaid pillows

Mermaid pillows zijn volgens de dikke van Dalen niet bepaald de definitie van chique. Deze sparkly van kleur veranderende kussens horen thuis in de prinsessenkamer van je chihuahua. Niet dat ze daar een lang leven zullen beschoren..

 

Via: Ebay – rugsmegamarket

Neonkleurige schapenvachtjes

De onvervalste nummer 1 van dit jaar is het Neonkleurige schapenvachtje. Paars, roze, groen, geel en oranje varianten zijn een aanslag op je ogen. Knutsel er maar iets leuks van in combinatie met de bovenstaande Ibiza Skull . Wellicht kan deze creatie het vuilnisbak monster in Sesamstraat vervangen. Want ja, daar hoort dit kleedje nu eenmaal thuis.

 

Lees ook: Deze foute woondecoraties kunnen echt niet meer in 2016!

Dit was de top 5 foute woondecoraties van 2016! Hopelijk heb je dit artikel met een korreltje zout gelezen, want smaken kunnen natuurlijk enorm verschillen. Ik kijk in ieder geval uit naar 2017, een jaar waar nieuwe trends en woondecoraties geboren mogen worden!

Recent Posts