Deze nieuwe wenkbrauwtrend gaat het helemaal maken!


wenkbrauwtrend

Make-upartiesten zijn meestal erg creatief. En zelfs ongewild wordt hun creativiteit soms beloond met een nieuwe trend! Feather brows is dé Instagramhype van dit moment dankzij de Finse make-upartiest Stella Sironen. 

De meningen zijn erg verdeeld. Zelf vind ik het echt grappig en mooi tegelijk, hoewel ik het zelf niet zou dragen. Anderen daarentegen vinden dit een vreselijke trend.  Als je dit zelf zou willen creëren, Stella heeft dit gedaan met behulp van een lijmpatroon. Zo scheidde ze de wenkbrauwen van het model in het midden en kamde ze het bovenste deel naar boven, de onderste haartjes naar beneden. Hierdoor krijg je eigenlijk de illusie van een ganzenveer, of zoals anderen het nu noemen: feather brows!

Voor de make-upartiest was dit gewoon een experiment omdat ze net die dag een prachtig paar wenkbrauwen voor zich had. Maar toen ze 2 dagen later door had dat Instagram (deels positief, deels negatief) de hype begon te sharen moest ze er best om lachen. Het was natuurlijk niet haar intentie om deze trend te lanceren. Daarvoor bestaat Instagram, toch? 😉 Tezamen met een nieuwe look met feather brows schreef ze “Als je om te lachen een nieuwe, grappige wenkbrauwtrend lanceert en iedereen die serieus neemt…Start de trend”.

Zo zie je meteen dat een (onbedoelde) trend erg snel opgepikt kan worden! Ik zou zeggen, lang leve social media want check ook zeker even deze andere creatieve girls de wel mee gaan in de trend.

Ga jij deze wenkbrauwtrend ook opvolgen? Of wil je liever aan de slag met gewone wenkbrauwen? Check dan zeker even onze budgettips op dat vlak!

Recent Posts