Geld besparen met LED verlichting!


image-2017-06-12

Het is een algemene trend dat we allemaal bezig zijn met het milieu en onze portemonnee. Gelukkig gaan deze twee dingen vaak samen! Zo ook met verlichting. LED verlichting is namelijk een kleine extra investering maar kan je tot tientallen euro’s per jaar opleveren!

Lampen is misschien niet het eerste waar je je mee bezig houdt, maar toch is het heel belangrijk! Het is fijn dat je er geld mee kunt besparen, maar daarnaast zitten er nog veel meer voordelen aan!

* Deze blogpost bevat een samenwerking *

Geld besparen met LED verlichting!

Wat zijn de voordelen van LED verlichting?

Ten eerste scheelt het je veel geld! De lampen kosten iets meer, maar gaan een stuk langer meer dan gloeilampen. Ze verbruiken een stuk minder dan bijvoorbeeld een halogeen spot. Zo kun je een halogene spot van 50 watt vervangen door een LED lamp van maar 5 watt! Per lamp (!) bespaar je snel tientallen euro’s per jaar. Met één lamp zie je misschien weinig verschil, maar stel je voor dat je alle lampen in het huis vervangt! Daarnaast is deze besparing niet alleen goed voor je portemonnee maar ook voor het milieu!

Daarnaast gaat LED verlichting lang mee, waardoor je weinig vervangingskosten hebt. Zo hebben LED lampen een levensduur tot wel 50.000 branduren. Dit houdt in dat ze tot wel 15 jaar mee kunnen gaan(52 weken, 10 uur per dag)! Bij een halogene spot is de levensduur ongeveer 2000 uur. Een groot verschil dus!

De LED verlichting is ook kinderproof. Heel handig wanneer je nieuwsgierige kinderen thuis hebt lopen ;). De LED lampen geven namelijk bijna geen warmte af. Je kunt ze dus veilig aanraken, zonder je handen te verbranden. Daar hoef je je dus geen zorgen meer om te maken!

Als laatste zijn er heel veel verschillende LED lampen te krijgen. Je kunt namelijk zelf het soort licht uitkiezen wat je wilt. Er is verschil tussen vel licht en licht wat overeen komt met daglicht. Zo kies je je eigen sfeer en kleurenpalet in huis.

Overtuigd van het gebruik van LED verlichting? Op de website LampDirect.nl heb je de keuze uit meer dan 880 lampen in alle maten, merken, vormen en kleuren. Super budget, want wanneer je er meer in slaat, krijg je korting. Wil je dus gelijk alle lampen in je huis vervangen? Koop er meerdere tegelijk! Ze leveren super snel, want als je voor 23.00 besteld, wordt het de volgende werkdag bezorgd. Daarnaast heb je een garantie van maar liefst 5 (!!) jaar!

Wil je dus geld besparen én goed bezig zijn met het milieu? Kijk zeker even op de website van LampDirect naar de mogelijkheden in jouw huis!

Recent Posts