Creatieve manieren om geld te besparen in November!


Het is weer november en ook in deze maand kun je geld besparen. De nadruk ligt in november altijd op inkopen doen voor de feestmaand december. Door een goede voorbereiding kun je heel wat euro’s goedkoper uit te zijn.

Deze maand zijn er genoeg mogelijkheden om cadeaus en dergelijke met korting te kopen. Ook deel ik een tip om je huis optimaal te verwarmen én kunnen de Netflix tips voor deze maand ook niet ontbreken!

Halloween versus Carnaval

Na Halloween gaan de kostuums en accessoires in de aanbieding. Als je beneden de rivieren woont en carnaval viert, is het slim om nu je slag te slaan. Je kunt het beste 1-2 dagen na Halloween op koopjesjacht gaan!

Black Friday

Eind november is het weer tijd voor Black Friday. Winkels en webshops stellen aanbiedingen en koopjes beschikbaar als start van de Sinterklaas en Kerst-inkoop periode. In Amerika pakken ze grandioos uit, maar hier in Nederland vind ik het persoonlijk een beetje gierig. Als je geluk hebt, kun je ergens 20% korting krijgen, maar vaak spenderen grote ketens meer aan het Black Friday marketing budget, dan dat ze daadwerkelijk interessante kortingen geven. Je kunt beter even wachten op de sale periode (last minute kerst aankopen). Maar eerlijk is eerlijk: Als je toch van plan bent om een product te kopen, is elke korting mooi meegenomen. Doe er je voordeel mee!

Budget opstellen en lijstjes maken

Wil je familie- en vrienden voorzien van een passend cadeau? Begin dan deze maand al met een budget per persoon op te stellen en aan de hand van het budget, maak je een handig lijstje met ideeën. Zo voorkom je een chaos en de kans dat je meer uitgeeft dan gepland. Ook een leuk Budgetella artikel: Hier kun je goedkoop Sint- en Kerstcadeaus kopen! 

Maak gebruik van radiatorfolie

Investeer in duurzaamheid. Want dat kan jou in de toekomst heel wat moneyz besparen! Een klein voorbeeld hiervan is het aanbrengen van radiatorfolie. Je zorgt er dan voor dat de warmte niet in de muur verdwijnt. Zo kun jij je ruimte optimaal verwarmen en verbruik je minder gas! Radiatorfolie is o.a. te koop bij de Gamma.

Netflix serie tips november

Netflix is goedkoop vertier, daarom een selectie van 5 heerlijke series die aansluiten op deze maand:

  • Outlander
  • When calls the heart
  • Dark tourist
  • The Crown
  • The Big Bang Theory

AliExpress dag

De Chinese app AliExpress heeft 11 november uitgeroepen tot een feestdag! Dat betekent dat bijna alle (goedkope) producten op die datum met korting te koop zijn! Wees slim en maak alvast een wishlist. Ook is er goed nieuws voor mensen die nog niet met AliExpress bekend zijn: Als jij je via deze link aanmeldt, krijg je €15,00 aan coupons om te besteden in de app. Zo kun jij je eerste aankopen voor weinig of zelfs gratis kopen! Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe leden/accounts. Mocht je al een account hebben, dan kun je het beste de app in de gaten houden. Er worden nog vaak coupons uitgedeeld. Zeker voor 11 november!

 

*Deze blog bevat een affiliate link.

Recent Posts