Goedkoop vliegen deze zomer? Check deze tips!


wing-plane-flying-airplane-62623
Met de lente die nu officieel in het land is kunnen we alvast beginnen uitkijken naar onze eerste zonvakantie! Natuurlijk zouden wij Budgetella niet zijn als we jullie niet enkele tips zouden geven om jullie tripje zo goedkoop mogelijk te plannen 😉

Het is -helaas- zo dat juli en augustus steeds de duurste maanden zijn om op vakantie te gaan. Maar met de juiste data in je achterhoofd kan je wel degelijk wat geld besparen! Volgens CheapAir.com is 9 juli absoluut te vermijden, volgens hen zou je die dag namelijk het meest betalen voor je vliegtuigticket. In augustus kan je dan weer beter de 22ste reizen, want dat is de dag met de goedkoopste tickets. Als je toch nog vóór juli op vakantie zou kunnen gaan, is de eerste helft van juni het best betaalbaar. De meest goedkope dag die maand is de 6de. Voor de drukke periode die ongeveer half juni begint, dien je weer thuis te zijn.
gratis

Goedkoop vliegen door op het juiste moment te boeken

Maar ook de dag van de week is een belangrijk gegeven voor het boeken van je vliegtuigticket. Zo zouden dinsdag en woensdag de beste dagen zijn en het liefst 8 weken voor vertrek. Als je echt in het weekend wilt vertrekken kan je dat beter op zondag, dan op zaterdag doen. Zo kun je nog enigszins goedkoop vliegen in het hoogseizoen.
Waar gaat jouw reis naartoe deze zomer?
Bron: Grazia UK

Recent Posts