Scoor de goedkoopste trends met deze tips!


Vorige week deelde ik de grootste musthaves van dit seizoen! Natuurlijk weten we allemaal dat fashion erg prijzig kan zijn. Wanneer je een klein budget hebt, is het soms moeilijk de fashiontrends va dit seizoen te scoren, omdat deze natuurlijk in de nieuwste collectie zitten. Door deze tips kun je hopelijk tóch je musthaves voor een budgetprijs scoren!

1. Zoek naar een dupe

Zie je een outfit/kledingstuk dat je graag wilt? Zoek op internet naar een dupe! Vooral op pinterest zijn er super veel dupes te vinden. Op deze manier hoef je zelf niet alle winkels langs te gaan op zoek naar die ene musthave, maar kun je dit gewoon online opzoeken! Ook kun je op google gemakkelijk een zoekwoord invullen voor een bepaald kledingstuk, waardoor je toch het kledingstuk vindt dat je zoekt. De prijs is op deze manier ook makkelijk te vergelijken! Een goed zoekwoord? Omschrijf het soort kledingstuk, de stof waarvan het gemaakt is en de kleur. Zo ga je vast vinden wat je zoekt!

2. Bekijk de folders

Vaak zal je folders en reclame e-mails meteen in de prullenbak gooien. Doe dit een keer niet! In de folders/e-mails staan vaak juist goede aanbiedingen! Misschien staat er wel precies het jurkje in wat je zoekt. Het kost misschien wat meer tijd, maar vaak zal je hele goede acties tegenkomen!

3. Terugkomende trends

Bekijk de trends van vorige seizoen eens. Misschien is er heel toevallig een trend/musthave meegenomen naar dit seizoen! Omdat het uit de collectie van vorige seizoen komt is het hoogstwaarschijnlijk in de aanbieding!
Ook komen de laatste tijd veel trends uit het verleden terug! Heeft je moeder of heb jijzelf toevallig niet zo’n kledingstuk in de kast hangen? We hebben veel fashiontrends gezien (bijv. kniekousen) die vast ergens achter in de kast liggen. Is dit niet het geval? Shop het dan bij kringloopwinkels! Hier hebben ze vast we wat je zoekt. Lekker goedkoop en vintage!

image-2016-09-30-1

4. Accessoires

Wanneer een heel kleding stuk boven je budget is, kun je eventueel ook een losse accessoires aan je outfit toevoegen. Hierdoor kun je toch meedoen in de stijl, maar hoef je niet de hele outfit aan te schaffen! Er wordt op dit moment veel gebruik gemaakt van leer en fluweel. Je kunt bijvoorbeeld een fluwelen sjaal of leren armband toevoegen aan je outfit. Op deze manier maak je toch gebruik van de trends, maar kun je wel besparen op je outfit!

5. Restyle je oude kleding

Vergelijkbaar met de accessoires, maar je kunt natuurlijk ook een heel kledingstuk afstemmen op de trend. Is dit seizoen (nep)bond weer in? Naai dit vast aan een van de de jassen die je al hebt en zo is ook deze jas helemaal aangesloten bij de fashiontrends van nu!

6. Primark

Deze topper kennen we natuurlijk allemaal. Maar echt: hier zijn (bijna) alle trends te vinden! dus zoek je naar een bepaalde trend: begin hier met je zoektocht!

Hopelijk helpen deze tips jou om de perfecte outfit te vinden voor dit seizoen met een klein budget!

Door Letizia

Recent Posts