Goedkope cadeautjes waar iedereen blij mee is


Met een verjaardag, kerst, sinterklaas, valentijnsdag, moederdag, vaderdag en dergelijke titels, is het de bedoeling dat we de ander blij maken met een passend cadeau. Je ziet er vast tegen op om iets leuks te bedenken, maar wist je dat het bedenken van een goed cadeau eigenlijk makkelijker is dan je denkt. Ik geef je een aantal tips om goedkope cadeautjes te scoren waar je iedereen blij mee kunt maken.

Goedkope cadeautjes waar iedereen blij mee is!

Koop een giftcard

Als je een giftcard van een (online) winkel als bol.com of mediamarkt koopt, dan kan de ontvanger zelf een cadeau kiezen. Bij deze winkels is er voor ieder wat wils te krijgen.

Bak een cake of taart

Vrijwel iedereen houdt van een lekker baksel. De taart of cake kun je aanpassen op de wensen van de ontvanger. Misschien heeft hij een noten allergie of vindt jouw zus een cheesecake of appelflappen overheerlijk. Jij kan het weten. Speel daar behendig op in!geld kunt omgaan

Ga een dagje uit

Een dagje uit kun je zo goedkoop en duur maken als je zelf wil. Daarom is het verstandig om deze dag goed uit te denken. Op websites zoals vakantieveilingen of social deal kun je dagjes uit voor een prikkie scoren! Op deze websites kun je bieden op een dagje uit. Zo ben ik al een voor €5,00 met vier personen naar een dierentuin geweest!

Breng een bezoekje aan de Action

Bij de Action kun je heel wat nuttige dingen kopen. Kantoorartikelen, woondecoratie, beauty artikelen. Noem het maar op! Zo kun je de leukste Action cadeautjes kopen voor hem en haar.

Een bos bloemen

Met een bos bloemen kun je iedereen blij maken. Ja, zelfs de mannen die dierbaar zijn in je leven zetten hun gekregen bos bloemen met liefde in een vaasje! Ook handig: Lees deze tip om je bos bloemen langer mee te laten gaan.

Geef een karweitje cadeau

Weet je waar mensen pas écht blij mee zijn? Met een karwei! Gaat je broer verhuizen? Of wilt je oma graag het plafond geverfd hebben? Bied jezelf aan als hulp! Dit is gratis en een zeer geschikt cadeau voor iedereen die een paar extra handen nodig heeft.

body scrub

Maak een beauty product

Wist je dat je sommige beauy producten erg makkelijk zelf kunt maken. Wat dacht je van een stuk zeep of een bruisbal? Of misschien dit recept voor een DIY home made body scrub

Hopelijk helpen we jou met deze tips al een eind op weg! Heb je nog meer inspiratie nodig? Dan is het volgende artikel wellicht interessant voor jou: De beste cadeautips voor elke verjaardag. 

Recent Posts