Handige en stijlvolle keuken items van de Action


In de zomer ben je vaak wat minder bezig met de normale werkzaamheden in de keuken. De boerenkool met worst laten we maar even voor wat hij is, en we gaan over op een andere manier van koken: Barbecueën. En bij een barbecue ga je aan de slag met het bereiden van vlees, het maken van frisse lekkere salades of bak je misschien wel zelf een broodje voor erbij? Hoe dan ook, het maken van een barbecue heeft natuurlijk een hele andere aanpak dan een winterse pot. De Action biedt uitkomst met hippe en functionele items voor een prachtige zomer.

Ook leuk: Action budget shoplog #7

De keuken afdeling bij de Action kan ik met recht mijn favoriete afdeling noemen. Dit, omdat ik waarschijnlijk een lichte obsessie heb met porcelein, thee setjes, kopjes, schaaltjes en andere leuke items. Maar ook handige gadgets zijn welkom. Zo kocht ik vorige week bij de Action nog een staafmixer voor een tientje! En nam ik een springvorm mee om een lekkere cake te bakken. En zo blijft er altijd wel iets aan mijn vingers plakken. Is dit herkenbaar voor jou? Vandaag deel ik de meest handige en stijlvolle zomerse keuken items in het assortiment van Action. Wellicht wil je meteen naar de dichtstbijzijnde winkel gaan!

keuken1

IJslolly maker set 6 stuks: €0,99

keuken2

Tropical look dienblad melamine: €1,59

keuken3

Onderzetters in houten houdertje: €1,79

keuken4

Isoleer drinkbeker: €1,79

keuken9

Set rode wijnglazen: €2,99

keuken8

Voorraad pot met bamboe deksel: €2,99

keuken7

Koffie mok per stuk: €0,99

keuken6

Soepkom geometrisch: €1,19 

keuken5

Serveertang: €0,99

keuken10

Witte wijnglazen: €2,99

keuken 11

Melk en suiker setje: €2,39

keuken12

Fotolijstje met koort: €1,49

keuken13

Grote kom met stippen: €0,99

keuken14

Placemats geweven: €0,82

keuken15

Dunschillers set: €0,69

Ik heb genoeg inspiratie opgedaan voor een volgend bezoekje. De serveer tang en de onderzetters staan sowieso op mijn verlanglijstje en een paar dunschillers zijn altijd handig voor de heb. Via de store locator op de Action website kun je een Action winkel bij jou in de buurt vinden. Ik wens je alvast veel winkel plezier!

Misschien ook interessant: De leukste zomer decoratie van de Action! 

Recent Posts