Het leukste fotobehang voor aan je muur!


Een paar keer per jaar krijg ik de neiging om een willekeurige kamer in mijn huis onder handen te nemen en te restylen. De oude spullen gaan er uit en nieuwe spullen komen er weer in. Noem het een soort seizoenschoonmaak voor interieur junkies zoals ik. Als de kamer helemaal is leeg gehaald probeer ik een visie te krijgen van wat ik nou eigenlijk wil gaan ondernemen. Vaak hou ik me vast aan een thema, geïnspireerd op jaloersmakende Pinterest-taferelen. Natuurlijk begin ik eerst met de basics, en daar is de muur een onderdeel van. Sinds kort ben ik helemaal into het fotobehang, en vandaag laat ik jullie PIXERS fotobehang woonkamer inspiratie zien.

provence

Waan jezelf in de Provence met dit lavendel gebied behang. Decoreer je huis met natuurlijke houten materialen en wees vooral niet zuinig met de paars tinten!

arabische

Haal het midden-oosten in huis met dit fotobehang. Arabische interieurstijlen zijn dit seizoen helemaal hip. Bij winkels als Kwantum en Xenos kun je dan ook veel Arabische stijl decoratie vinden.

stad

The sky is the limit. En met dit stadsuitzicht in huis kijk je uit over iets magisch. Dit fotobehang is ideaal om te gebruiken in loften en opgeknapte loodsen.

strand

Maken jij en je geliefde graag romantische strandwandelingen? Haal dan dit fotobehang in huis! Zo kun je op elk gewenst moment genieten van een prachtige zonsondergang aan zee. Een echte sfeermaker!

tijgers

Dit epische beertjes behang geeft je woonkamer meteen een kekke uitstraling. Dit is een top behangetje als je verschillende stijlen nonchalant met elkaar wil combineren.palm

Wuivende palmen, een tropische verschijning en een helderblauwe zee; wie wil dat nou niet in de woonkamer. Met houten white wash look meubelen kom je al een heel eind om een perfecte beach style te creëren.

stenen

Tot slot deel ik met jullie dit minimalistisch leisteen muurtje. Met dit fotobehang kun je de loft in huis halen. Dit past perfect bij een industrieel interieur!

Zijn jullie momenteel bezig met het restylen van een kamer? Laat ons je inspiratie en ideeën weten! We zijn erg benieuwd naar de resultaten!

#Dit artikel bevat een samenwerking 

Recent Posts