Hoe jij kunt besparen via Instagram!


instagram

Instagram is een van de meest populaire sociale media van dit moment. Via deze app draait het allemaal om het posten van foto’s. Je volgers kunnen op deze foto’s reageren en liken. Accounts schieten dan ook als paddenstoelen uit de grond, en zou het niet handig zijn als je via dit media zou kunnen besparen op dagelijkse dingen? Yes, dat kan! En ik ga vertellen hoe en wat.

Volg je favoriete merken

Door het volgen van jouw favorieten merken ben je altijd op de hoogte van de sales, kortingen en eventuele kortingscodes. Door het gebruik van social media ben je het snelst op de hoogte en kun je ook meteen jouw slag slaan!

Gebruik hashtags

Door middel van een het ‘hekje’ met daarachter een woord, creëer je een hashtag. Voorbeeld: #Budgetella. Als jij een foto post met hashtags in de omschrijving, dan ben jij vindbaar voor mensen die dit zoekwoord gebruiken. Vice versa ook trouwens. Als jij dus een leuke aanbieding of korting wil krijgen, kun je op de volgende hashtags zoeken:

  • #korting
  • #Kortingsbon
  • #Kortingscode
  • #Deal
  • #Sale
  • #aanbiedingen
  • #Uitverkoop
  • #Besparen

Laat weten wat je nodig hebt.

Als je op zoek bent naar een specifieke korting of aanbieding kun je ook hashtags plaatsen in je eigen bericht. Wie weet reageert er iemand! Gebruik ook de hashtag ‘#ISO’ (in search of) als je op zoek bent.

Doe mee aan giveaways

Als een instagram een x jaar bestaat, de eigenaar jarig is of als het instagram account een volgersdoel heeft bereikt, dan wordt er wel eens een giveaway online gezet. Je maakt dan kans om iets te winnen als je de foto liked en deelt. Lucky you als jij straks een prijs opgestuurd krijgt! Zo won ik deze week nog een Michael Kors portemonnee via Sassy & Chic. Happy me!

Zoek DIY projecten

Als je creatief bent en van Do-it-yourself projecten houdt, kun je erg veel geld besparen op dagelijkse dingen. Op instagram kun je zoeken via de hashtags #DIY. Vaak zie je dan een linkje (in de beschrijving) van het account waardoor je wordt doorverwezen naar een tutorial op het internet. Dit is een handige en overzichtelijke manier om globaal te zoeken.

Krazycouponlady

Recent Posts