De leukste styling tips voor jouw hoekbank


Veel huishoudens kiezen tegenwoordig voor een hoekbank. Dit vind ik helemaal niet zo gek aangezien dit model erg trendy en functioneel is. Ze zijn namelijk ideaal voor Netflix en chill avondjes. Je kunt lekker lang uit gezakt een filmpje kijken zonder dat je kampt met plek te kort. Sommige hoekbanken hebben nog extra opbergruimte. Andere modellen kun je weer transformeren tot een slaapbank. Het aanbod is gevarieerd en voor ieder wat wils. Daarnaast kun je een hoekbank ook erg mooi decoreren en stylen. Vandaag geef ik tips hoe jij dit het beste kunt doen.

Zo kun jij jouw hoekbank mooi stylen

Maak gebruik van kussens 

Het nummer 1 deco accessoire voor een hoekbank is het kussen. Maak gebruik van 40x40cm kussen als basis. Verder kun je ook decoreren met langwerpige kussens of kussens met een figuur. Dit zorgt voor een speels effect.

Ga voor een cozy plaid

Een plaid op je bank is een musthave deze winter. Dit is een accessoire waar functionaliteit en comfort elkaar ontmoeten. Leg hem trés chic op het chaise longue gedeelte van je hoekbank.

Kies de juiste kleuren

Ga voor de juiste kleuren in jouw decoratie. Stem de kleuren van de kussens en de plaid af met de kleur van jouw hoekbank. Bij een grijze bank kun je bijna alle kleuren combineren. Blauw, zwart en wit zijn echte toppers. Maar ook een mooie aardetint past hier goed bij. Probeer neutraal te blijven met hier en daar een eyecatcher. Jij gaat voor die designerlook!

Recent Posts