Huidverjonging door middel van naalden!?


Met de bovenstaande titel heb je waarschijnlijk al te pakken; Huidverjonging door middel van naalden? Hoe dan? Je hebt vast een beeld van een enge chirurgische ingreep voor ogen, maar niet is minder waar. Je kunt namelijk thuis op een effectieve manier je huid verjongen met een handige tool. Ik probeerde namelijk de dermaroller uit en vandaag vertel ik jullie mijn belevingen.

Huidverjonging

Oké, er zijn veel manieren die claimen je huid jonger te maken. Van crémepjes tot en met cosmetische ingrepen. Er zijn ook salonbehandelingen die je huid jonger maken. Een van deze behandelingen is de dermaroller. Ik kreeg een super leuk perspakketje opgestuurd met oa de Dermaroller, vitamine ampullen en leuke goodies. How to make a blogger happy!

dermaroller1

De Dermaroller

Ik kreeg de dermaroller en een pakje met vitamine ampullen opgestuurd om deze voor jullie uit te testen. De dermaroller is namelijk de microneedling behandeling voor thuis. In een salon ben je namelijk al snel €80,00 kwijt voor een behandeling, terwijl je de dermaroller voor een klein prijsje kunt aanschaffen. Het eerste positieve punt is dat deze roller Budgetella verantwoord is!

De titanium dermaroller bevat 540 0,5 mm naalden verdeeld over 9 bladen met elk 60 naalden. De dermaroller is ontworpen om huidaandoeningen zoals veroudering (rimpels, verslapping), oppervlakkige littekens en hyperpigmentatie te behandelen en te verbeteren. De Dermaroller zorgt voor stimulatie van de aanmaak van collageen, huidverjonging, hyperpigmentatie en voor betere opname van huidverzorgingsproducten. Ik las namelijk dat slechts 4% van een gezichtscréme daadwerkelijk diep in je huid trekt. Na gebruik van de Dermaroller is dit 85%. Klinkt goed toch? Ik vind het in ieder geval het proberen waard!

microdermal

Dermasyis Vitaminen Cocktail Serum Ampullen

Ik heb de Dermasyis Vitaminen Cocktail Serum Ampullen bij de titanium Dermaroller ontvangen en heb deze gebruikt na een intensieve sessie Dermarollen. Deze serum ampullen bevatten granaatappel extracten die antioxidanten bevatten, panthenol, vitamine A, E, PP en linolzuur om de huid te verstevigen, te beschermen tegen externe factoren en om de huid meer glans te geven. Het serum dien je na een actieve dermarol sessie op je gelaat aan te brengen. Zo kan deze goed in de huid doordringen en zorgt voor de huidverjonging.

dermaroller2

Review van de Dermaroller en de Dermasyis Vitaminen Cocktail Serum Ampullen

Je kunt mij altijd vinden voor beauty experimenten. Ik stel mij graag beschikbaar! Het was daarom ook erg leuk om de Dermaroller te gebruiken. Als eerste maakte ik de Dermaroller schoon met alcohol. Vervolgens spoelde ik de dermaroller af met heet water. Je moet altijd je dermaroller zo goed mogelijk ontsmetten om infecties te voorkomen. Vervolgens legde ik gedurende 5 minuten een warm washandje op mijn gezicht om de poriën te openen. Daarna ging ik aan de slag met de dermaroller.

Het is de bedoeling dat je met de dermaroller zonder al te veel druk over je gezicht rolt. In het begin was dit wel even wennen. De pijn valt mee, het is te vergelijken met een wenkbrauw epileer sessie. Je kunt zowel horizontaal als verticaal rollen. Rol zo’n 5-10 keer op en neer over hetzelfde stukje huid. Op het einde werd mijn huid vuurrood. Help!? Ik leek wel een kreeft! Gezien het effect raad ik ook aan om deze behandeling voor het slapen te doen. S’morgens zag mijn huid er gelukkig weer piekgaaf uit.

De serum ampullen zitten verpakt in glas. Hoe maak ik deze in hemelsnaam open!? Na een youtube sessie kwam ik er achter dat je ze eigenlijk erg simpel in de hals kunt breken. Een beetje druk zetten en de ampullen zijn geopend! Het serum bracht ik na het dermarollen aan op mijn gezicht. Het trok vrij snel in mijn huid en voelde best stevig aan. Een beetje zoals een peel off mask, maar dan zonder het laagje.

Conclusie

Na het eerste gebruik ben ik best tevreden. Het is nog te vroeg om te zeggen of het daadwerkelijk resultaten heeft geboekt, maar ik ben in de veronderstelling dat het lijkt te werken en bijdraagt aan de huidverjonging. Mijn huid voelt niet meer zo slap en ziet er ook wel een beetje frisser uit Ik ga de Dermaroller blijven gebruiken, gedurende een periode van 3 maanden. Daarna kom ik er weer op terug. De titanium dermaroller en de  Dermasyis Vitaminen Cocktail Serum Ampullen kun je voor €44,99 op Dermarolling.nl kopen. Op deze website vind je nog meer soorten dermarollers en serum ampullen in verschillende prijscategorieën.

Recent Posts