Inspirate: Cactus decoratie on trend


Hi allemaal! Op de redactie van Budgetella zijn we helemaal obsessed met cactussen. Ze zijn stylish, minimalistisch en helemaal on trend in 2016. Het leukste? Ze zijn lekker goedkoop in de aanschaf! De drie cactussen die ik in huis heb staan waren helemaal gratis? hoe dan? Ik heb namelijk 3 jaar in Curaçao gewoond en bij terugkeer naar Nederland heb ik 3 kleine stekjes meegenomen. Ik bedoel, die 3 mini dingetjes in een land vol cactussen zullen ze heus niet missen! Ben je ook helemaal fan van de cactus decoratie stijl? Bekijk deze trendy inspiratie dan eens. Ik weet zeker dat jij besmet raakt met de cactus deco virus haha!

cactus11 cactus10 cactus9 cactus8 cactus7 cactus6 cactus5 cactus 4 cactus3 cactus2 cactus1

Tumblr/vastiau-godeau.be

Recent Posts