Interieur inspiratie bij Kylie Jenner thuis!


Interieur sneak peek

De leden van de beroemdste familie van Amerika zijn echte interieur junkies. Zo kunnen we wekelijks in de afleveringen van Keeping up with the Kardashians ons hart ophalen wat betreft woon inspiratie. De designs zijn vaak erg vrouwelijk, modern en chique. Kylie Jenner gaf een tijdje geleden via haar app een tour door haar pas ingerichte huis, en we moeten bekennen; het is liefde op het eerste gezicht!

Ik ben helemaal weg van de schoenenkast. Hoewel dit aspect niet bepaald budget is, kunnen we er altijd over dromen! Je kan het vergelijken met Willy Wonka’s chocolade fabriek onder de schoenen. Bekijk de onderstaande filmpjes en bepaal wat jouw favoriete kamer is!

De schoenenkast

De slaapkamer

De ‘glam room’

De woonkamer

De interieur inspiratie die je opdoet kun je vertalen naar budget. Zo zag ik laatst fake fur dekens bij de Action liggen en zijn grijs/taupe achtige kleuren momenteel erg in de mode, wat betekend dat items met deze kleuren bijna overal verkrijgbaar zijn. Schrijf een paar ideeën op en ga een middagje naar Ikea. Ik weet zeker dat je met iets passends naar buiten komt.

Credits: Youtube/ Kylie Jenner app.

Recent Posts