Is dit dé uitvinding waarmee we lekker kunnen slapen?


Iedereen die veel onderweg is in een trein of een vliegtuig kent het wel. Je bent moe en wilt graag een dutje doen. Maar dit onderdruk je al snel wanneer je voelt dat je hoofd begint weg te draaien of je ligt vaak niet comfortabel genoeg om van je slaappauze te kunnen genieten. Paula Blankenship heeft hiervoor misschien wel dé ideale oplossing gevonden: de NodPod!

Nodpodvoorbeeld

Je lichaam kan onderweg niet dezelfde houding aannemen als in je bed en dat is volgens de uitvindster van deze NodPod de reden waarom je zo oncomfortabel slaapt. Dit heeft ze proberen op te lossen door met de NodPod toch het gevoel te geven dat je in bed ligt. Het “hangmatje” dat onder je kin komt is vastgemaakt door middel van 2 koordjes en vermijd dus dat je hoofd gênant naar links of rechts gaat tollen waar je in slaap valt op de trein of in een vliegtuig.

Het schuim dat in het matje zit zou super comfortabel moeten zijn waardoor je zacht en relaxt kan gaan slapen. Lijkt logisch, toch?

Momenteel staat haar uitvinding op Kickstarter, en kan je de NodPod bestellen voor zo’n 30 euro. Dit hebben ondertussen al zo’n 4.300 mensen gedaan!

Door: Marjolein

Recent Posts