Low budget kamer inrichten? Het kan!


image-2017-07-25

Ga jij binnenkort verhuizen, op jezelf of verbouwen? Dat kan behoorlijk was kosten, vooral als arme student. Gelukkig zijn er altijd tip hoe je kunt besparen. Hierbij een lijstje van 10 tips om je kamer goedkoop in te richten!

Hulp vragen aan anderen, tweedehands meubels scoren en less is more. Dit kan allemaal helpen om je kosten zo laag mogelijk te houden. Veel dingen heb je misschien wel aan gedacht, maar hopelijk helpen deze tips jou over de streep!

Low budget kamer inrichten? Het kan!

1 – Cadeau vragen

Binnenkort jarig of je diploma gehaald? Vraag accessoires voor je huis! Heb je nou een duur item nodig, dan kun je altijd nog vragen of meerdere mensen geld in leggen voor één groot cadeau. Is je verjaardag net geweest? Dan kun je altijd wachten tot de feestdagen.

2 – Vraag rond bij familie

Er is genoeg familie die een tafeltje, kastje of bestek set over heeft voor je. Het fijne hieraan is, is dat ze waarschijnlijk zelf er al vanaf willen. Vaak ligt het toch alleen maar in de weg. Twee vliegen in een klap dus!

3 – Recycling 

Heb je meubels over die niet echt in je nieuwe interieur passen? Je kunt ze vast wel hergebruiken na een make-over! Een likje verf of een kussentje doet wonderen!

4 – Thrift shop

Onze favoriete place to be. Helaas verschilt de kwaliteit van tweedehands dingen per stuk, maar er zijn zeker wel veel mooie dingen te vinden!

5 – Ikea

Natuurlijk onze nummer 1 optie; de Ikea. Hier zijn super fijne basic pieces te vinden. Ook is het een oplossing hier een tijdelijk stuk te kopen, voordat je genoeg bij elkaar hebt voor het echte stuk wat je wilt.

6 – DIY’s op Youtube

Youtube staat helemaal vol met DIY’s voor je kamer. Er is super veel inspiratie, dus kijk zeker even rond!

7 – Groupon

Groupon is niet alleen goed voor korting op etentjes en uitjes, er komen ook veel meubels voorbij! Zo zijn er nog veel meer budget websites waarvan je niet verwacht dat zij ook interieurspullen hebben!

8 – Overnemen van oud bewoners

Vaak willen de oud bewoners van je kamer iets achter laten, wat je dan voor een klein budget kunt overkopen. Top toch? Zij hebben niet meer dan nodig te verhuizen en jij hoeft niks nieuws te kopen. Vooral gordijnen en laminaat wordt vaak laten liggen tegen een klein prijsje.

9 – Kijk op marktplaats voor diensten

Op marktplaats staan niet alleen low-budget meubels, je kunt er ook goedkope diensten scoren! Er zijn veel aanbieders die voor een paar tientjes helpen verhuizen of je vloer willen komen leggen. Top service voor een kleine prijs!

10 – Less is more

Heb je echt wel een hele dure kast of mega groot bed nodig terwijl je in je eentje bent? Waarschijnlijk niet, toch ;).

Have fun met het inrichten van je kamer!

Recent Posts