Een eigen winkel bij Jouw Marktkraam!


Untitled 7Vandaag wil ik jullie kennis laten maken met een leuk en uniek concept; Jouw Marktkraam. Zoals de naam al doet vermoeden, is Jouw Marktkraam een winkel waar iedereen zijn eigen spullen kan verkopen. Huur een kraam in een van de velen filialen en ga aan de slag! Wil je meer weten over dit uniek concept? Ik vertel je alles wat je moet weten! 

Ben jij een ondernemend type die nog een aantal verkoop partijen heeft liggen? Heb je onlangs jouw zolder opgeruimd of heb je elders een eigen winkel of webshop waar jij spullen verkoopt? Dan is het misschien een slim idee om een ‘winkeltje’ bij Jouw Marktkraam in te richten. Ook het winkelen is een nieuwe beleving. Omdat het aanbod erg uniek en gevarieerd is, kun je vrijwel altijd een geschikt koopje vinden. Jouw Marktkraam heeft 34 locaties door heel Nederland, de kans is dus groot dat er een filiaal bij jou in de buurt te vinden is.

Een verkoopplek huren bij Jouw Marktkraam

Ben jij geïnteresseerd om een kraam of andere verkoopplek te huren? Dan heb je wellicht iets aan de volgende informatie:

Bij Jouw Marktkraam kun je diverse verkoopplekken huren. De meeste verkopers huren een marktkraam, maar je kunt ook andere plekken in de winkel huren; zoals een balieplek of een enkel schap of krat. De mogelijkheden en de prijzen verschillen per filiaal. Bekijk de website van de locatie bij jou in de buurt voor alle ins and outs!

Untitled 9

Je hebt een kraam gehuurd. What’s next? Jouw Marktkraam verkoopt jouw spullen. Je hoeft dus niet continu bij jouw winkeltje aanwezig te zijn. Enkel wanneer je jouw voorraad komt bijvullen. Bij het huren van een plek in de winkel krijg je een eigen verkoopnummer met bijbehorende prijsstickertjes die je op jouw producten kunt plakken. Als de klanten de spullen gaan afrekenen, dan weet men middels een barcode dat jij deze artikelen verkoopt. Via de app van Jouw Marktkraam kun je erg eenvoudig de omzet checken. Dit is tevens een handige pijler om in te schatten hoeveel je kunt bijvullen. Belangrijk: De volledige opbrengst van de verkoop gaat naar jou. Je hoeft dus geen commissie of verkooppercentage af te staan. Je betaald enkel de kraamhuur!

Meer informatie kun je op de website van Jouw Marktkraam lezen.

Winkelen bij Jouw Marktkraam

Jouw Marktkraam is een uitstekende plek om te winkelen. Het is altijd leuk om even naar binnen te wandelen en de nieuwste koopjes te ontdekken. Wie weet loop jij straks weer met leuke nieuwe aankopen naar buiten! Deze winkel is echt een must visit om de volgende redenen:

  • Het aanbod is uniek en gevarieerd.
  • Je kunt altijd een passende aankoop vinden!
  • Over het algemeen worden de artikelen voor kleine prijsjes verkocht.
  • Je ziet wat je koopt.
  • Het aanbod wisselt continu. Elke dag kun je nieuwe waren vinden.
  • Er hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer
  • Koop nieuwe, tweedehands, DIY of vintage producten

Untitled 6

Ben je enthousiast geworden en wil je weten waar je Jouw Marktkraam kunt vinden? Bekijk dan even op deze pagina de diverse locaties.

Mijn eigen kraam bij Jouw Marktkraam in Echt

Vorig weekend heb ik mijn eigen winkeltje ingericht bij Jouw Marktkraam in Echt. In mijn kraam verkoop ik tweedehands kleding, Woondecoratie, servies en keuken accessoires. Wekelijks ga ik even langs om te kijken hoe de verkoop verloopt en om een aantal artikelen bij te vullen.

Untitled 10

De komende weken hou ik jullie via Facebook op de hoogte en aan het einde van deze maand vertel ik jullie over mijn eigen verkoop ervaring. Heb jij al een Jouw Marktkraam winkel bezocht? Laat je ervaring even weten in de comments!

Recent Posts