Kailijumei flower Lipstick is dé nieuwste beauty trend en het is absoluut goals!


Als je Instagram gebruikt en een make-upliefhebber bent, heb je de nieuwste trend op lipstickgebied misschien al  wel gezien. Kailijumei flower jelly lipstick is een doorzichtige lipstick die bijzonder is om meerdere redenen. In dit artikel vertel ik je wat er zo bijzonder is aan dit Duitse product en waarom iedereen er fan van is.

Het leuke van deze lipstick is dat deze van kleur veranderd als de temperatuur stijgt of daalt. Als je hem op je lippen smeert en de substantie warmer wordt, wordt de kleur dus donkerder. Dit principe was niet helemaal nieuw, maar toch zijn er nog maar weinig merken die eenzelfde soort product aanbieden.

Naast het bijzondere effect, heeft de Kailijumei flower jelly lipstick nog iets speciaals. In de doorzichtige jelly laag zit namelijk een klein bloemetje. De kleur van het bloemetje hangt af van welke variant je besteld. Je kunt kiezen uit Flame Red met een rode bloem, Minutemaid met een oranje bloem, Barbie Doll Powder met een roze bloem en Dream Purple met een paarse bloem. Het is wel zo dat alle lipsticks in dezelf roze tint “opdrogen”.

Ook de geur is zoet en heeft iets weg van aardbeien en snoep. Toch is deze geur subtiel en zeker niet overheersend. Ik heb zelfs meerdere Youtubers gezien die deze lipsticks een tien geven op de schaal van één tot tien. Zo enthousiast is beauty-land dus over dit product.

De prijzen van het product variëren flink. Op sommige sites betaal je $27, terwijl je bij AliExpress al voor $4 per stuk klaar bent. Wat vind jij van de Kailijumei flower lipsticks?

* Pas op: Cosmetica die je via AliExpress e.d. koopt kan op dieren getest zijn en kan ingrediënten bevatten die allergische reacties veroorzaken. Hoewel ik persoonlijk nog nooit een slechte ervaring heb gehad wil ik er op wijze dat gebruik geheel op eigen risico is. 

Door: Nadeche

Recent Posts