Koopjes waar je nu van moet profiteren!


photo-1477901492169-d59e6428fc90

We zitten nu in een transitiemaand waarbij we bijna van seizoen gaan veranderen. De temperaturen schommelen en ik kan me goed voorstellen dat je qua koopgedrag ook een beetje van slag bent. Een echte Budgetella is altijd goed voorbereid, dus deze maand kun je profiteren van koopjes die je wellicht kunt bewaren voor een andere periode. Gewoon omdat het nu goedkoop is, en later duur!

Dan praat ik over sales en tips voor de feestdagen. Maar je kunt ook profiteren van de aanbiedingen in de supermarkt. Ben je benieuwd geworden? Ik zal je enkele tips geven voor dingen die je nu goedkoop kunt aanschaffen, waar je later de volle mep voor zou betalen.

Beddengoed voor weinig

Ook bij verschillende woonwinkels en webshops zijn nu de dekbedovertrekken in de aanbieding. Voor de diverse seizoenen kun je koopjes vinden. Je kunt het beddengoed nu met korting aanschaffen en bewaren voor de winter of volgend jaar lente. win-win. Waar kun je terecht? Dekbed Discounter, H&M Home, Zara Home, Blokker e.d.

Kleding koopjes in de sale

Zomerkleding voor volgend jaar kun je nu goedkoop in de sale kopen. Let er wel op dat je items koopt die volgend jaar ook nog in de mode zijn. De zogenaamde tijdloze items. Bijvoorbeeld: Linnen broeken, espadrilles, shorts, basic shirtjes, midi rokken, strandtassen, witte jeans, zwarte jurkjes e.d.

Koop planten met korting

Nieuwsflash: Ook tuincentra hebben sale. Dus als je van tuinieren houdt, dan kun je nu je slag slaan. De planten zien er misschien wat dood en hangerig uit, maar dat is geen probleem! Volgend jaar kun je ze snoeien en zullen ze in de zomer weer mooi in je tuin bloeien! Tegen de tijd dat het plantenseizoen weer is aangebroken, hoef jij niet meer de volle mep voor dezelfde plant te betalen!

Aanbiedingen invriezen

Is de kip in de aanbieding bij de supermarkt? Dan kun je gerust wat extra inslaan en in de vriezer leggen. Zo kun jij heel wat euro’s paar maand besparen als je slim inkoopt!

Kerstcadeaus kopen

It’s sale time! Wat zich prima leent om alvast kerstcadeaus te kopen. Het klinkt een beetje raar, om nu kerstcadeaus te kopen. Maar geloof me, in december zul je me dankbaar zijn!

Recent Posts