Kopen met Korting: Dit zijn de beste Sale tips!


Het is weer zo ver, de jaarlijkse zomersale. 1-2 maanden lang kun je voornamelijk kleding, schoenen en home spullen met een fijne korting kopen. Dit komt omdat men plek maakt voor nieuwe collecties. Out with the old and in with the new. In deze blog deel ik hoe je kunt profiteren van de uitverkoop!

Wil jij jezelf trakteren op een dagje shoppen of heb je écht nieuwe kleding nodig? Het is altijd verstandig om met een doel te gaan winkelen. Bepaal een maximaal budget en schrijf de dingen op die je graag wil kopen. Daarna kun jij je slag slaan in de drie fases van de sale.

HET BEGIN VAN DE SALE

In het begin van de sale zie je vaak de eerste collecties uit de lente. Vooral H&M heeft hier een handje van. Alles wat je in februari in de schappen kon vinden, is nu met korting verkrijgbaar. Het begin van de sale is het beste moment om te oriënteren en de buitenkansjes te vinden. Leuke hakken, broeken etc. Sommige producten vind ik in deze fase van de sale nog duur. Daarom laat ik ze even hangen. Wie weet kun je deze een paar weken later met een hogere korting kopen. Toch heb ik voor €15,- een mooie maxi-jurk bij Vero Moda gevonden.

HET MIDDEN VAN DE SALE

In de 2e week van juli begint het voor mij pas écht interessant te worden. Sommige winkels hebben overblijvertjes, terwijl andere winkels nog genoeg aanbod hebben. De zomercollectie is nu écht afgeprijsd en de lentecollectie heeft vaak een hogere korting gekregen. Dit is het moment dat je moet profiteren, maar let op; Hou een beetje budget over voor de finale sale

DE FINALE SALE

Weken lang heb je bepaalde items in de gaten gehouden en eind juli– begin augustus is het tijd voor de finale sale. Alles moet weg en winkels hebben fantastische acties. Zo heb ik een paar favoriete adresjes:

  • Everything5Pounds.com | Alles écht alles in de sale is dan 2,99
  • H&M | 50%-70% korting
  • Stradivarius | Broeken en meer voor max. €20,-
  • Zara | Leuke pareltjes onder een tientje!
  • Zalando | Minstens 50% korting op veel items.
  • Diverse winkels: Sale loopt op tot wel 70% – 90%!
  • Ook sommige kringloopwinkels doen kleding met korting weg

HELLO FRESH

Met deze link krijg je  €25,- korting op je eerste Hello Fesh box. Je kunt de box wekelijks opzeggen, dus als je het daarbij wil laten is het goed. Zo heb je al 3×2 = 6 porties voor €15,95 inclusief gratis verzending. Super leuk om eens uitgebreid te eten voor een leuk probeer prijsje!

UBER EATS

Via Uber Eats krijg je €15,- korting op je eerste bestelling van €20,-. Over goedkoop ‘uit eten’ gesproken! Download de app en voeg  Kortingscode: eats-tijqglx3ju toe aan het kopje Promoties in Mijn Account.

OTRIUM

Ken je sale website Otrium al? Hier kun je kleding van bekende merken met een hoge korting kopen. Leg voor minimaal €50,- in je winkelmandje en je krijgt €10,- korting met de kortingscode: REFAR9V7AJ8ARDeze korting geld voor je eerste bestelling.

VEEPEE

Veepee is een kortingswebshop met tijdelijk sales. Op=op, maar dat kan ook niet met de uitverkoopprijzen. Van kleding tot boodschappen.  Ook hier krijg je €10,- korting bij besteding van min €50,-. Je moet je aanmelden via deze kortingslink en bij het aanmelden gebruik je de code A0F843B8 voor €10,- shoptegoed. Inclusief gratis verzending.

Recent Posts