Lidl verkoopt nu Vlees en Vers voor €0,25 en €0,50!


Supermarkten hebben tegenwoordig steeds vaker initiatieven om voedselverspilling tegen te gaan. De leuke bijkomstigheid is de vriendelijke prijs. Zo gaat voedsel dat nog prima te eten is niet verloren en komt men de mensen met een kleine portemonnee tegemoet.

We kennen natuurlijk too good to go, de 35% stickers bij Albert Heijn en de kortingsbak bij Jumbo. Ook Lidl Nederland sluit zich aan. Om voedselverspilling tegen te gaan verkopen ze vanaf vandaag producten voor €0,25 en €0,50!

Welke producten doen mee?

De afgeprijsde producten zijn nog tot dezelfde dag houdbaar. Je kunt bijvoorbeeld vlees/vis, brood en voorgesneden groente invriezen als je het graag op een later moment wil gaan consumeren. Stel je voor dat je gewoon biefstuk of zalm voor €0,50 per verpakking kunt kopen. Dat is toch een historisch lage prijs? De volgende producten doen mee met de actie:

Bron: Lidl folder

Brood: €0,25  | Ultra vers: €0,25 | Koeling: €0,25 | Diepvries: €0,25  | Kruidenierswaren: €0,25 | Vers Vlees/Vis: €0,50|

Producten van de groente/fruit afdeling worden via too good to go aangeboden. Een Magic Box voor groente of fruit kost €2,99. Persoonlijk ben ik niet zo fan van de Lidl, maar ik moet eerlijk toegeven dat dit een hele goede aanpak is. Een stap in de juiste richting om minder voedsel te vernietigen. Dat is natuurlijk zonde!

Volg Budgetella op Instagram

Ik post dagelijks nieuwe budget updates, koopjes, gratis acties, DIY projecten en meer via mijn persoonlijke account ShopWithRox! Ook neem ik je mee winkelen en laat ik leuke en betaalbare mode en beauty producten zien. Ik kom graag met mijn lezers in contact. Je kunt mij op Instagram volgen via deze link of zoek op @shopwithrox. Zie ik je daar? 🙂

 

Bron: AD.nl

Recent Posts