De beste goedkope make up dupes van dit moment!


cosmetica

Make up dupes, we kunnen er niet genoeg van krijgen. Dupes zijn (goedkopere) make-up producten die lijken op een high end product. Fijne producten voor een klein prijsje is toch alles wat we willen, toch? Naast de werking moeten ze er ook net zo stylish uitzien. Ik heb een paar prachtige make up dupes voor jou op een rijtje gezet. 

Sommige goedkope make-up dupes kunnen net zo’n goede werking hebben als hun high end auntie. Vandaag licht ik een Banana powder, shimmer brick, contour palette en highlighter uit die je bij verschillende budget winkels voor een laag prijsje kunt scoren.

 

Banana powder – Make-up Studio vs. Etos

Make-up Studio heeft bananapowder bekend gemaakt. Sommigen zeggen zelfs dat Kim K. dit wonderpoeder gebruikt! Deze poeder van Make-up Studio kost je €19,90. Niet heel duur natuurlijk, maar het kan goedkoper voor bijna hetzelfde resultaat!

Etos is super goed bezig met hun nieuwe eigen huismerk make-up! Zo krijgt deze bananapowder ook hele goede reviews. Voor deze poeder betaal je maar €5,99. Scheelt dus meer dan de helft met het normale product!

 

Shimmer Brick – Bobbi Brown vs. Max & More (Action)

Toen Bobbi Brown uitkwam met deze shimmerbricks stond heel het internet op z’n kop. Deze highlighters zijn zó geweldig! Om ook deze awesome glow op je gezicht te krijgen betaal je maar liefst €49 (!!!) voor één shimmerbrick.

https://www.instagram.com/p/BOKiR67ggQk/

Het is wel duidelijk waar Action zijn inspiratie vandaan heeft voor deze nieuwe highlighters. Vergelijk vooral even de onderste highlighter van Action met die van Bobbi Brown. Het enige verschil lijkt hem te zitten in de prijs. Die van de action zijn namelijk maar €1,89 per stuk. Dat is ineens een hele andere prijs.. Ik hoor je al denken: maar de kwaliteit dan? Na enkele reviews te bekijken via internet kom je er snel achter dat deze highlighters van Action/Max & More niet totaal onderdoen van het origineel. Scoren maar!

 

Cream Contour Kit – Anastasia vs. Sleek

https://www.instagram.com/p/BPCc8ckgPK8/?tagged=anastasiacreamcontour

Anastasia Beverly Hills laat er niet alleen voor zorgen dat je eyebrows on fleek zijn, maar brengen de laatste tijd ook steeds meer andere producten uit. Zo ook deze contour cream kit, die in mening instagramvideo te zien is. De kit kost €54,95 en is dus net als de andere producten van Anastasia erg prijzig. Gelukkig dat er dupes bestaan wanneer je niet zoveel geld over hebt voor een strakke contour.

Het is dat de verpakking anders is, anders had je waarschijnlijk geen verschil gemerkt tussen de ‘echte’ en dupeversie van dit product. Bijna elk product van Sleek is top, waaronder deze. Gelukkig wordt het ook steeds meer beschikbaar in de ‘gewone’ shops en hoeven we niet meer per sé het hele internet af te zoeken voor Sleek producten. Dit palette is te koop voor €14,95 via Boozyshop. Dan bespaar je toch even zo’n 40 euro!

 

Highlighter – Nars vs. Make-up Revolution

https://www.instagram.com/p/BJgAACkjkD6/?tagged=narsalbatross

Nars Albatross is natuurlijk een echt klassieker. Dé koele highlighter die elke make-up gek moet hebben. Iedereen die en beetje verstand heeft van make-up weet dat Nars de cremè de la cremè van de highlighters en blushes heeft. Natuurlijk betaal je daar ook dik voor. €30,- voor een highlighter doet redelijk pijn in je portemonnee.

https://www.instagram.com/p/BNfD5HpBOyl/

Gelukkig is daar de redder in nood: Make-up revolution! Deze Vivid Baked Highlighter heeft namelijk net zo’n witte glans met gouden ondertoon als Nars Albatross! Deze parels zijn zelfs te krijgen in de Etos. Dat wordt rennen naar de winkel want voor een prijs van €3,79 hoef je hem niet te laten liggen ;)!

Door Letizia

Recent Posts