Makkelijk en goedkoop Amerikaanse beautymerken shoppen!


pexels-photo-324654(1)

We hebben lange tijd de keuze moet maken: meegaan met de Amerikaanse hypes en erg veel douanekosten betalen of de hype aan ons laten voorbij gaan. Er komen meer en meer Amerikaanse beautymerken onze kant uit! Ik heb de meest besproken merken in de spotlight gezet.

Douanekosten? Verleden tijd! Lang wachten op een pakketje uit Amerika? Ook verleden tijd. De volgende webshops maken het ons een stuk gemakkelijker en we love it! <3

Anastasia Beverly Hills

Een tip die ik gezien heb op de beautyblog Matte and Shimmer. Anastasia Beverly Hills blijkt een Britse webshop te hebben! Vanaf 25 pond is de verzending gratis maar daar moet je bij dit merk niet al te veel moeite voor doen 😉 Snel surfen dus naar anastasiabeverlyhills.co.uk

Jeffree Star

Sinds amper een maand is dit enorm gehypet merk te koop bij themakeupspot.nl! Vanaf 45 euro zijn de verzendkosten gratis en onder dit bedrag betaal je 3,95 euro.

Ofra Cosmetics

Ook op dit merk hebben we lang moeten wachten maar het is nu al enige tijd te koop bij boozyshop.nl. Ze verzenden gratis vanaf 40 euro en onder dit bedrag betaal je maximum 3,95 euro.

Makeup Geek

Het is intussen wel geweten dat Makeup Geek te koop is bij Beautybay.com Maar veel mensen weten denk ik niet dat je hier kan bestellen zonder je zorgen te moeten maken over de douanekosten. Ze verzenden namelijk vanuit Groot-Brittanië! Ze verzenden gratis vanaf amper 18 euro en als je daar onder zou zitten betaal je 4,60 euro.

Jouer Cosmetics

Ook dit veel besproken merk dat je vaak voorbij ziet komen bij de beautyguru’s van YouTube kan je in een Britse webshop vinden: cultbeauty.co.uk Ook hier heb je dus geen last van douanekosten. Ze verzenden gratis vanaf 50 pond en anders betaal je 4,95 pond.

Thank me later 😉

Door: Marjolein 

Recent Posts