My life as Budgetella #1


De afgelopen periode heb ik gemerkt dat erg veel mensen interesse hebben in een persoonlijk artikel. Soms worden er vragen gesteld over mijn huis, hoe het nog met mijn kat gaat en vinden veel mensen het ook interessant om mijn koopjes te zien. Daarom roep ik My life as Budgetella in het leven. Elke 1-2 weken plaats ik een update over mijn week aan de hand van foto’s. Deze week gaan we beginnen en heb ik een aantal dingen ondernomen. Zo verfde ik mijn haar paars, had ik een leuke samenwerking en ging ik naar een Beachclub. Kijk mee naar mijn weekoverzicht!

mlab5
Ricardo is zo’n man die hobby heeft aan alles wat een motor bezit. Daarom verraste ik hem met een avondje karten. Hij racete over het circuit als een ware Max Verstappen. Ik reed er op een kamelentempo achter aan. Dat mocht de pret niet drukken. Want meedoen is belangrijker dan winnen 🙂

action1
De Action is het walhalla der koopjes waar ik bijna elke week naartoe ga. Uiteindelijk blijft er altijd wel iets aan mijn vingers kleven. Zeker nu we ons appartement gaan inrichten kopen we verschillende leuke dingen. Zo ook deze draadjesmand voor slecht €1,39! De complete shoplog kunt je via deze link vinden.

mlab3
Ik verfde mijn haar paars voor het aankomende festivalseizoen. Ik vind het geweldig om in de zomer te experimenteren met semi permanente kleurtjes. Deze foto is gemaakt voor een samenwerking met Polette, een webshop waar je brillen kunt bestellen. Het artikel komt later deze week online. Want vinden jullie van mijn nieuwe sunnies?

mlab8
Nog meer leuke samenwerkingen! Als bedankje voor een artikel op Budgetella stuurde Hunkemöller mij een giftcard op! Deze heb ik al gespendeerd en kocht nieuwe espadrilles, een paraplu (geen overbodige luxe met dit weer) en twee parfums van Sylvie Meis. We love <3

mlab7
Zaterdag deed ik wooninspiratie op bij de Riverdale collectie. De collectie is prachtig, maar ik merk dat ik meer heb met winterse decoratie. Theelichtjes, vachtjes, tafelstukken e.d. Alles om het gezellig te maken voor de kerstdagen. Helaas duurt dat nog even. Dit schip in de maritiem-a-like collectie is een prachtige eye catcher. St. Tropez, here i come! (in mijn dromen haha).

mlab1
Deze week heb ik ook een keratine behandeling uitgetest. Hij kostte maar €10,00 op AliExpress! Heeft het gewerkt? Is mijn haar nog niet uitgevallen? De testresultaten lees je in dit artikel.

mlab4
De vele regenval van de afgelopen dagen zal vast niemand ontgaan zijn. De tunnel vlak bij mijn huis stond zodanig onderwater, dat het water tot je bovenbenen kwam. We waren een paar dagen genoodzaakt om deze tunnel te vermijden.

mlab2
Na regen komt zonneschijn. Dus ging ik gister samen met mijn vriend en een paar vrienden naar een Beachclub nabij Roermond. Lekker in het gras bij de maasplassen zonnen en zwemmen. Het water was té koud voor mij. Daarom ging ik aan mijn kleurtje werken. In de avond zijn we nog met z’n allen gaan eten bij een Mexicaans restaurant. De ideale afsluiting van de zondag. Deze week ga ik weer aan de slag met Budgetella en staan er weer nieuwe avontuurtjes op mij te wachten!

Recent Posts