Creëer een goede nachtrust met kamerplanten!


kamerplanten

Wist je dat een groot deel van de mensen in Nederland slaap problemen hebben? Niet in slaap komen en vaak wakker worden zijn veel voorkomende issues. Soms slaapt men dan minder dan 6 uur per nacht, terwijl je zeker 6-8 uur slaap nodig hebt. Op den duur kun je hier last van krijgen. Je bent constant moe en je weerstand gaat achteruit. Je kunt je wel voorstellen dat je sneller dan sneller ziek gaat worden. Daarom is het belangrijk om er alles aan te doen om een goede nachtrust te creëren.

Als je home deco fan bent, dan heb ik een goede tip voor je om een goede nachtrust en een leuke inrichting te combineren! Want wist je dat bepaalde kamerplanten de lucht zuiveren waardoor de kwaliteit van je nachtrust omhoog gaat? Ik vertel je meer!

Waarom kamerplanten in de slaapkamer gezond zijn

Kamerplanten hebben erg veel voordelen voor je gezondheid. Ook ruimtevaartorganisatie NASA heeft onderzoek gedaan naar de gezondheidsvoordelen van kamerplanten. Uit deze onderzoeken kwam naar voren dat planten een kalmerend en reinigend effect hebben. Maar er zijn zoveel meer positieve aspecten te benoemen! Want ook voor deze dingen zijn kamerplanten toppers:

• Ze hebben een positieve invloed op hoofdpijn
• Een betere geur in de omgeving
• Ze kunnen stress verlagen
• Ze zijn een oppepper voor je humeur
• Kunnen verkoudheid voorkomen
• Verbeteren de luchtkwaliteit
• Zorgen dat je beter slaapt

Kamerplanten kopen bij Dekbed Discounter

Omdat ik graag een kamerplant in mijn slaapkamer wilde plaatsen, heb ik een set van vier plantjes bij Dekbed Discounter besteld. Naast een scala aan dekbedovertrekken, hoeslakens, kussens en dekbedden, verkopen ze ook diverse woonaccessoires. En ook diverse planten. Een van deze planten, de dwergbananenplant, heb ik in een mooie plantenbak op mijn slaapkamer geplaatst. Het geeft je slaapkamer meteen een beetje meer sfeer! Nu ga ik nog een plekje vinden voor de andere planten. De set van vier kamerplanten koop je voor €24,95 bij Dekbed Discounter. Een fijn koopje dus!

Recent Posts