Op vakantie? Bespaar ruimte in je beautycase met deze tips!


Wanneer je op vakantie gaat wil je vaak nog een plekje in je koffer over houden voor het plaatselijk shoppen. Een goede manier om ruimte te besparen in je beautycase is door slim om te gaan met je make-up. Ik geef je vandaag enkele tips mee!

oogschaduw

Gebruik multifunctionele producten

Ook op vakantie wil je er ongetwijfeld goed uit zien en jezelf dat tikkeltje meer geven met highlighter. Maar deze zitten vaak in grote ronde doosjes die veel plaats in beslag nemen. Probeer daarom eens een oogschaduw als highlighter op je jukbeenderen!

Wanneer je naar een zonnig en warm land gaat wil je natuurlijk vermijden dat je op het einde van de dag zonder oogmake-up zit. De kans bestaat dat je daarom een oogschaduwprimer meeneemt. Maar dit hoeft helemaal niet! Gebruik eens je concealer en fixeer deze met je gezichtspoeder, werkt perfect!

Geen zin om speciaal al je wenkbrauwproducten mee te nemen? Een handige oplossing is een oogschaduwkleur zoeken die in een palette zit waarmee je ooglooks kan maken. Alweer wat producten minder in je beautycase.

palette3

Neem palettes mee

Wil je graag afwisseling in het gebruik van make-up producten op vakantie? Neem dan palettes mee waar bijvoorbeeld meerdere kleuren blush in zitten.

palette2

Als je graag meerdere lipsticks wilt meenemen zal je al snel merken dat ze erg veel plaats in beslag nemen. Maar tegenwoordig komen meer en meer merken op de markt met een lipstick palette! Zo kan je elke dag een ander kleurtje op doen.

palette

Maak gebruik van 2- in 1 palettes. 

Als laatste tip kan ik je nog meegeven om zeker eens te kijken naar palettes waarbij oogschaduwen bijvoorbeeld gecombineerd worden met blushes. Dit zijn vaak erg veelzijdige palettes en de kleuren gaan meestal mooi samen.

Ook leuk: De beste make-up kwasten als je een klein budget hebt!

Door: Marjolein

Recent Posts