Primark Lente en Zomer 2017 Vrouwen Collectie!


We durven er bijna niet over te beginnen, maar we doen het toch: De Primark Lente en Zomer 2017 vrouwen collectie! Hoewel de temperaturen niet bepaald het licht aan het einde van de tunnel zijn, blijven we optimistisch. De lente is in aantocht. Ik voel het. Over het tijdsbestek valt te twisten. We kunnen over een paar weken al te maken krijgen met aangename temperaturen! Het is dus tijd om nieuwe Primark mode door te spitten!

 Zulke feelings (krokusjes die uitkomen, de eerste zonnestralen e.d.) vragen natuurlijk om een aanpassing in je garderobe. We gaan kijken wat de komende seizoenen helemaal hip gaat worden en maken een persoonlijke selectie. Zo ben ik erg fan van rushes, kant en printjes. Een must have op mijn lijstje: Een oversized jeans jacket.

Primark Lente en Zomer 2017 vrouwen collectie

Veel van deze trends kun je terug vinden in de schappen van Primark. Deze budget winkel heeft gedacht aan al jouw wensen voor het komende seizoen. Het vertalen van 70’s, 80’s en 90’s trends naar hedendaagse flair doen we al jaren. Primark weet telkens vernieuwende elementen uit deze era’s weer te geven. En ook deze zomer krijgen we te maken met verschillende stromingen.

Mono brights

Deze colour popping trend met een serieuze attitude laat me denken aan de classic Miami vice. Het snelle leven van de 80’s is terug en beter dan ooit. Ik krijg feelings om een permanentje te nemen! Hot pink is de kleur die het helemaal gaat maken en het subtiel gebruik van wit zorgt voor een minimalistische swung.

Suburban folk

De bohemian hippie stroming zal komend seizoen weer vertegenwoordigt worden. Rushes domineren het straatbeeld en de gingham print gaat zijn introductie maken. Deze romantische stijl is laid-back, maar toch slim en gedetailleerd.

Insta girls

De Insta girls trend neemt een voorbeeld aan de meiden van nu met een paar verfrissende aspecten. Borduursels en metallic highlights zorgen voor een 2.0 versie. Lint, satijn en een soft touch zijn componenten die we herkennen uit de ballet wereld. Deze verfijning maakt de trend draagbaar voor elke gelegenheid.

We hebben een lookbook voor jou samengesteld die de genoemde trends bevatten. Deze kledingstukken maken deel uit van de Primark lente en zomer 2017 vrouwen collectie en zullen in de winkels verkrijgbaar zijn!

  

Primark Lente en Zomer 2017 vrouwen

 Meer inspiratie voor het komende seizoen kun je op de Primark website vinden!

Recent Posts