Primark Lente & Zomer 2017 Home Collectie


home header

Bij Budgetella houden we er van om ons huis te perfectioneren. Qua inrichting verandert mijn appartement elk seizoen. Iets met out with the old, in with the new! Primark gaat dit seizoen weer een deel van mijn inrichting invullen. De trends zijn prachtig en de designs sluiten naadloos aan op mijn wensen. Benieuwd geworden? Kijk dan maar even mee naar de Primark Lente & Zomer 2017 Home collectie!

Primark Lente & Zomer 2017 Home Collectie

Momenteel begint een dergelijke lente schoonmaak te kriebelen. De meubels zijn van plek verandert en de kastjes zijn opgepoetst. Daarnaast heb ik afgelopen week nog een paar fantastische tropische kamerplanten aangeschaft. De botanische trend gaat het de komende seizoenen helemaal maken in huis. Van printjes tot levende exemplaren. Dit gaat samen met natuurlijke materialen en gestroomlijnde designs. Grafische prints, groen en goud gaan het maken. Primark heeft deze elementen allemaal verwerkt in haar nieuwe Home collectie voor de lente en zomer van 2017. Ben jij bereid wat extra inspiratie op te doen? Bekijk dan even het onderstaande home deco lookbook.

 

home11

home6

home7

home8

home9

home5

home4

home3

home2

home1

 

We love it!

Heb jij net zo genoten van de bovenstaande foto’s als ik? Het dekbedovertrek van de eerste afbeelding staat sowieso op mijn verlanglijstje en ik heb ook al een paar kussentjes gezien! Veel items zullen in de loop van het seizoen in de winkels verschijnen, maar sommige decoratie en textiel stukken zijn nu al in de winkels verkrijgbaar.

Wil je meer Primark inspiratie lezen? Check dan even het volgende artikel om de nieuwste lente en zomer mode van 2017 te bekijken.

Primark Lente & Zomer 2017 Vrouwen Collectie!

Recent Posts