Primark lente/zomer 2016 workout collectie


primark workout collectie

De nieuwe Primark workout collectie zorgt ervoor dat jij het beste uit je sport regime haalt, of je nu een fitness freak bent of dit jaar echt aan je conditie gaat werken.

De Primark workout collectie is perfect voor zowel outdoor liefhebbers als sportschool fanatiekelingen. De leggings, t-shirts, vestjes en performance jackets beloven jou een fashionable workout look. Met een mix van monochrome prints en opvallende kleuren, sluiten de losse items naadloos op elkaar aan. Zo kun je een kleur kiezen die bij jou persoonlijkheid past en ervoor zorgt dat je zelfverzekerd die cardio crunching sessie in gaat.

Lees ook: Primark lente 2016 collectie

Primark sport kleding 4

De on-trend kleurencombinaties binnen de workout collectie geven je een instant feeling of happiness. Voor de liefhebbers van opvallende designs zijn er tie dye prints, mesh laagjes enpixel prints in diverse materialen. Om de collectie compleet te maken, blijft zwart de key kleur in de meer fashion-forward, high-energy items. De lightweight performance jackets komen daarnaast met reflecterende details zodat je veilig en stijlvol kunt gaan hardlopen.

Primark sport kleding

Primark sport kleding2

De Primark workout collectie bestaat uit ademende hi-tech materialen die ervoor zorgen dat je zowel warm als droog blijft tijdens je bootcamp sessie. De zachte elastische materialen maken het makkelijk om te bewegen tijdens je high intensity workouts of cooling down sessies. Handige verborgen zakken op de leggings en in de jasjes zorgen ervoor dat je je waardevolle spullen veilig kunt opbergen tijdens het trainen.

Misschien interessant: Primark heren lente 2016 collectie

Accessoires spelen ook een grote rol in de workout collectie. De workout collectie biedt namelijk een breed scala aan sportbh’s. Daarnaast zijn onder andere gewichtjes, yoga matjes, springtouwen of fietshandschoenen heel fijn voor een stevige workout at home.

Recent Posts