Pumpkin Spice haar is dé trend van deze herfst


Bij Budgetella zijn we altijd op zoek naar de nieuwste trends op bijvoorbeeld mode-, beauty-, fashion- en woongebied, maar er zijn ook haartrends die ons hartje sneller laten kloppen. ‘Pumpkin spice’ hair is nu helemaal hot en wij van Budgetella snappen wel waarom!

Dat dit kapsel binnen no-time net zo populair zou worden als de gelijknamige koffie van Starbucks was geen verrassing. Op Instagram werd dan ook al snel een hashtag in het leven geroepen voor de kastanjebruine/koperkleurige haarkleur. Met #PumpkinSpiceHair kun je genoeg variaties vinden.

pumpkin-spice2Tumblr

Deze trend staat helaas niet even goed bij elke huidskleur. Met een lichte of licht getinte huid, komt de kleur het beste tot zijn recht. Heb je een lichte huid, dan staat een rode ondertoon je het mooist en heb je een licht getinte huid, dan is een bruine ondertoon ideaal voor jou. Ik zeg trouwens niet dat mensen met een donkerdere huidskleur niet met deze trend mee mogen/kunnen doen. Een goede kapper kan altijd een prachtige variatie maken die bij jouw huidskleur past.

Mocht je dus nog op zoek zijn naar iets nieuws? Dan is dit de ultieme hairdo! Wedden dat je het herfstgevoel er gelijk bij krijgt en de kleur is trouwens ook gewoon winterproof.

Door: Nadeche

Recent Posts