10 fantastische voordelen die kleine vrouwen ervaren!


kleine vrouwen

Als kind heb je vast wel eens de negatieve kant van je kleine lengte meegemaakt. Denk hierbij aan de basketballessen tijdens gym of klasgenoten die het leuk vonden om je met een kabouter te vergelijken. Nu je volwassen bent vormt je lengte vaak geen probleem meer. Sterker nog: Je ervaart vaak de voordelen van je kleine lengte! Daarom dit lijstje met fantastische voordelen die kleine vrouwen ervaren.

Lees ook: Deze twee dingen zijn essentieel voor een goede relatie

Je moet je vaak legitimeren

Hoewel dit vroeger een grote ergernatie was, (lees: niet stiekem in de club komen toen je 17 was) is dit nu een egoboost! Mensen schatten je vaak jonger.

Hakken dragen 

Als je klein bent staan hakken juist super elegant! Daarnaast kan je hakken dragen zonder dat je er uit ziet als een boom. Hakken maken kleine vrouwen groter. Grote vrouwen kunnen helaas niet kleiner worden.

Het €5,00 H&M rokje rocken

Je kent vast wel de €5,00 rokjes van de H&M. Ze zijn mini, wat dus betekend dat ze ideaal zijn voor kleine vrouwen.

Winkelen op de kinderafdeling

Omdat ik 1,63 ben en maat xs heb kan ik vaak leuke items kopen op de kinder/tiener afdeling. Zo kocht ik laatst een shortje voor een spotgoedkoop prijsje! Op de vrouwenafdeling zou ik het dubbele betalen.

Je mag vooraan op groepsfoto’s!

Ken je die groepsfoto’s waarbij de mensen op de achterste rij awkward op hun tenen gaan staan, met hun kin omhoog, zodat ze zichtbaar zijn? Daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Je wordt standaard vooraan gezet waardoor je fancy op groepsfoto’s staat en iedereen ook nog eens jouw fantastische outfit kan zien!

Concert voordelen

Als er een lang persoon voor je staat tijdens een concert is dat natuurlijk balen. Als je klein bent zijn er echter ook voordelen die je ervaart tijdens een concert. Zo kan jij je makkelijk door de mensenmenigte naar de eerste rij wurmen en kan je bij iemand op de nek zitten.

Betere houding

Kleine vrouwen hebben vaak een betere houding dan lange mensen. Je hoeft niet vaak te bukken of gebogen achter de computer te zitten. Jij moet juist kaarsrecht staan om over een obstakel heen te kijken!

‘comfortabele’ vliegtuigstoelen

Comfortabel zijn vliegtuigstoelen nou eenmaal niet. Maar als je klein bent kun je het stukken beter handelen. Je kunt bijvoorbeeld makkelijker van houding wisselen. Lange mensen lopen vaak een halve hernia op!

Je kunt je beter verstoppen

Zie je iemand die je niet wil tegenkomen? Dan kun jij  ongezien wegduiken of opgaan in de menigte. Jij had die langere persoon al lang gespot! Zij jou echter nog niet!

Schattig

Misschien ben je het beu dat mensen je schattig noemen, maar bekijk het ook van de positieve kant: Met een paar keer knipperen kun je van alles gedaan krijgen!

Misschien ook interessant: 10 handige opruim hacks voor in huis! 

Recent Posts