Review: PURC Pure keratine behandeling van AliExpress


Haar dat straalt, zijdezacht aanvoelt en pluisvrij is. Zijn we daar niet allemaal naar op zoek? Vaak wil je kapsel niet meewerken, en dan heb je misschien wel net als ik coupe pluizenbol. Ik gebruik tijdens mijn haarroutine maar liefst 5 verschillende haarproducten om deze coupe te temmen. Ik had de hoop bijna opgegeven tot ik een prijsvriendelijke keratine behandeling tegen kwam op AliExpress; PURC Pure keratine treatment.

Als jij net als ik dacht dat een keratine behandeling super duur is en alleen in een salon uitgevoerd kan worden; blijf even lezen. Ik bestelde de DIY at home PURC Pure keratine behandeling op AliExpress.

AliExpress

AliExpress is een website waar Chinese verkopers hun producten aanbieden. Is het product dan wel betrouwbaar? Op het eerste gezicht valt dat moeilijk te zeggen. Je haar kan na gebruik net zo goed uitvallen. Dat is een risico die je bereid bent om te nemen. Door de goede reviews was ik hier helemaal niet bang voor. Veel meiden uit verschillende windstreken hadden dit product al gebruikt en hebben op AliExpress reviews met foto’s achter gelaten. Dat stelde mij in ieder geval een beetje gerust. Verder ben ik best een waaghals, dus de keuze was snel gemaakt. Ik bestel zo’n behandeling! €10,00 armer en een maand verder kwam de bezorger met de behandeling. Ik probeerde het uit, en vandaag schrijf ik een review over deze Keratine behandeling van AliExpress.

Hoe werkt het?

Het pakket dat ik opgestuurd kreeg bevatte een reinigende shampoo en de keratine behandeling zelf. Alvorens je de behandeling in je haar zet, dient het gewassen te worden met de reinigende shampoo. Je zet verder geen producten in je haar. Op die manier is je coupe helemaal schoon en klaar voor de PURC Pure keratin treatment. Je doet een paar verfhandschoenen aan en neemt er een haarverf kwast en een plastic kommetje bij. Je schud het flesje met de behandeling even goed voordat je de vloeistof in het kommetje giet. Verdeel je haar in secties en zet de behandeling met een verfkwast in je haar. Laat het goedje circa 30 minuten in je haar inwerken en vervolgens kan het haar droog geföhnd worden. Als het droog is ga je met de stijltang door je haar. Stijl elk plukje 3-5 keer zodat de keratine behandeling goed in het haar gezet wordt. Je nieuwe coupe is klaar! Nu moet je 72 uur wachten voordat je haar gewassen kan worden*

purc pure keratine

Review

Ik zal maar meteen beginnen bij het eindoordeel: Deze behandeling is TE GEK! Na de behandeling voelde mijn haar zijdezacht aan, het zat eindelijk weer een keer goed in model en mijn haar had erg veel volume. Na de eerste wasbeurt ging het volume er uit, maar het haar bleef zijdezacht. De dode puntje waren nauwelijks zichtbaar. Hier een voor en na foto:Het verschil is naar mijn mening echt enorm. Het maken van deze foto was voor mij echt een reality check dat ik snel naar de kapper moest gaan. Wat en pluis en gespleten puntjes! Daar ben ik helemaal geen fan van. Gelukkig kan ik het met behulp van de keratine behandeling uitstellen omdat ik mijn haar graag wil laten groeien. In de reviews die ik op internet had gelezen stond dat de keratine behandeling een sterke chemische geur zou hebben. Ik vond dit best meevallen. Het ruikt naar heerlijke chocolade! Hoewel de PURC Pure keratine behandeling mijn haar weer mooi heeft gemaakt, heeft het ook een zeer groot minpunt: Als je haar tijdens het aanbrengen van de behandeling dicht bij je ogen komt, gaan ze tranen. Daarnaast raad ik je aan om deze behandeling niet te vaak te gebruiken. Uiteindelijk zijn het toch allemaal chemicaliën die je in je haar stopt. Extra tip: Na de behandeling moet je haar met een sls vrije shampoo gewassen worden. Anders was je de behandeling er sneller uit!

Shoppen met korting bij AliExpress!

Heb je nog nooit via AliExpress besteld? Wat zonde! Want je kunt zoveel geld besparen op leuke cadeaus, kleding en handige spullen. Gelukkig heb ik goed nieuws. Als jij je via deze link aanmeldt krijg je €17,00 aan coupons om te besteden in de webshop/app. Zo kun jij je eerste aankopen voor weinig of zelfs gratis kopen! Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe leden/accounts. Mocht je al een account hebben, dan kun je het beste de app in de gaten houden. Er worden nog vaak coupons uitgedeeld!

Ook interessant: De beste webshops waar je budget make-up kunt kopen! 

*  Dit is de werkwijze volgens de handleiding. Ik ben niet verantwoordelijk voor de werking van dit product.  

Recent Posts