Review: Rimmel Volume Shake Mascara


weerWaarschijnlijk is het volgende scenario voor jou herkenbaar: Het is girls night out en jij bent bezig met een full face glamourous make-up look. Bij het onderdeel ‘finishing touch’ merk je dat jouw mascara borsteltje moeilijk uit de tube te verwijderen is. Pure horror, de mascara klontert! No way dat jij deze op je wimpers kunt aanbrengen. Voor dit probleem is er nu een nieuwe mascara met een innovatief systeem op de markt.

De zoektocht naar de perfecte mascara is altijd een grote struggle. Ik vind het altijd moeilijk om een mascara te vinden die voldoet aan alle wensen van de moderne jonge vrouw. Dat wil zeggen; Volume voor een onmiskenbare sprankelende ooglook én de mascara mag niet snel opdrogen of klonteren. Voor dat laatste probleem heeft Rimmel nu een oplossing gevonden. De Rimmel Volume Shake mascara belooft niet op te drogen dankzij een nieuw systeem. Ben je benieuwd geworden? Ik vertel je alles wat je moet weten!

Rimmel volume shake mascara

Rimmel heeft een nieuw product op de markt gebracht. De Rimmel Volume shake mascara is de eerste mascara die niet gaat klonteren of opdrogen dankzij een speciaal systeem. Rimmel heeft aandachtig geluisterd naar onze behoeften betreft een goede mascara en heeft lang gewerkt aan dit nieuwe product. Door middel van het bijzondere shaker systeem wordt jouw mascara keer op keer ververst. Ze hebben hier dan ook een patent op.

ewwe

Hoe werkt het dan? Rimmel maakt in deze mascara gebruik van een watergel structuur. Deze is gecreëerd door een combinatie van water en verschillende wassoorten te gebruiken. Als er klonten ontstaan worden deze weer romig door een paar keer goed te shaken. De speciale cilindervormige mixer in de mascarahuls doet zijn werk en jij kunt jouw wimpers weer voorzien van een verse laag volume!

Review

Ik heb best moeilijke wimpers. Ze zijn dun, ik heb er veel én ze staan alle kanten op. Ik vind het aanbrengen van mascara dan ook een uitdaging. Mijn wimpers zijn lastig te temmen en in model te brengen. Zou de Rimmel Volume Shake mascara de bosjes bij mijn ogen aankunnen?

geww

De mascara ligt comfortabel in de hand en dat vind ik persoonlijk erg belangrijk. Het borsteltje bevat veel vezels waardoor de overload aan wimperhaartjes die ik bezit, makkelijk te verdelen zijn. Ik merk dat niet alle wimperharen strak gemodelleerd worden, maar vooral bij de aanzet glad gestreken en verdeelt worden. Voor meer volume raad ik aan om meerdere lagen aan te brengen, maar dat is geen probleem. Zo kun je een casual, en een weekend look creeëren. Ideaal als je op vrijdag avond een dramatic smokey eye wil maken. Ook leuk: De tube heeft de vorm van een cocktailshaker!

In een era waar IT-wimpers het instagrambeeld overnemen is deze mascara een mooie uitkomst voor een natuurlijk effect met een gewenst volume. Wil je deze mascara ook uitproberen? De Rimmel Volume Shake mascara is nu verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en online winkels zoals bol.com voor een adviesprijs van €15,49.

Recent Posts