Review| The incredible pore mask


Hi there! In het nieuwe jaar begin ik graag met een frisse start. Lekker opruimen, nieuw haar, kleding uitzoeken en een frisse beauty routine. Onlangs kreeg ik the incredible pore mask van Maybeauty opgestuurd. Zal dit gezichtsmasker de nieuwe beautyhit in mijn 2017 worden? Ik probeerde het masker afgelopen week uit en vandaag deel ik met jullie mijn eerlijke bevindingen!

The incredible pore mask van Maybeauty

Af en toe heb je gewoon even een momentje voor jezelf nodig. Geen invloeden van buitenaf. Gewoon jij, een stuk chocolade, een voetenbadje, maskertje en een tijdschrift. Klinkt als de ideale date toch? Het maskertje dat ik heb gebruikt tijdens de me-time, is the incredible pore mask van Maybeauty. De stylish verpakte maskertjes zijn op de eerste plaats erg handig om mee te nemen. Neem hem mee op reis, of naar een girls night in. Dit masker belooft het overtollige talg en olie van de huid te verwijderen, de poriën diep te reinigen, de poriën te sluiten en de huid glad en zuiver te maken. Dit zijn beloftes waarvan ik hoop dat ze waar zijn. Mijn poriën kunnen best een deep cleaning gebruiken!

poremask2

De inhoud

Met een beweging trek je het lid van het kuipje af. Een heerlijk geurend masker komt mij tegemoet. De geur laat me denken aan de zee, maar is ook erg citrus-achtig. Hoe dan ook; het ruikt net zo schoon als dat het voor de huid belooft. De substantie voelt aan als een dikke crème en droogt tijdens de swatch snel op mijn huid.  Voor de ingrediëntenlijst verwijs ik je naar de website van Maybeauty.

 

DSC_6077

DSC_6098

DSC_6112

DSC_6091

Let’s give it a try!

Ik gebruik een platte kwast om het maker aan te brengen. Op deze manier verdeel je de substantie gelijkmatig over je huid en sla je geen enkel plekje over! Het masker voelt stevig aan op mijn huid en ik merk dat het zich goed vast hecht. Alsof het mijn huid wil binnen dringen! Als het masker is opgedroogd (na 20-30 minuten), kun je het met lauwwarm water afspoelen. Het masker was makkelijk met een washandje te verwijderen en na een paar minuten voelde mijn huid super zuiver aan. Dit effect heb ik na het aanbrengen van een masker nog maar zelden ervaren! Na het masker bracht ik nog even een hydraterende crème aan en ik was good-to-go! Mijn poriën zijn duidelijk minder zichtbaar en mijn huid is gereinigd. Het is incredible!

poremask

Ook fijn om te weten + Korting!

the incredible pore mask van Maybeauty is niet getest op dieren. Je kunt het masker wekelijk gebruiken en ook als je zwanger bent! Ben je nieuwsgierig geworden en zou je het masker ook willen uitproberen? Namens Maybeauty mag ik jullie via deze link 30% korting geven! Zo betaal je voor 8 maskers maar liefst €18,20 i.p.v. €26,00 en de verzendkosten zijn gratis. Het aanbrengen van een masker kost dan €2,27 per stuk. Flink budget voor een salonwaardige reiniging!

#Dit artikel bevat een samenwerking.

Recent Posts